Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2007

Ο Πολύδωρας ονειρεύεται να γίνει Καρατζαφέρης σε θεατρικό δρώμενο για ένα πρόσωπο!

Μερακλίδικο κόμμα ετοιμάζει ο Πολύδωρ, ελεύθερο + ωραίο.
Ο Βύρων είναι λεβεντόπαιδο και μερακλής και μεγιέ-μελιέ και σχεδιάζει να κλείσει το μαγαζί που έχει ταμπέλα ΝΔ. Φοβάται λίγο για τη ζωή του. Ξέρετε δεν είναι και λίγο πράμα να εντρυφήσεις στην ιδεολογία της Επαράτου. Σε συνοδεύουν για μια ζωή οι εφτά κατάρες και δεκατέσσερις τύψεις μαζί. Γίνεσαι γραφικός. Τά θελες και τά παθες. Ηλίθιε, δεν έγινες επαναστάτης αριστερός,σοσιαληστής να κλέβεις και να σε υποστηρίζουν οι «δημοκρατικές» κωλοφυλλάδες.

Που να τον δείτε στα νιάτα του. Παλικάρι πρώτης. Γυναικόσκυλο. Τίποτα δεν έδειχνε ότι θα γίνει το επικίνδυνο νούμερο που ψάχνεται να κάνει κόμμα, αυτός που έβαζε τους βλαχοπραίτωρες, να δέρνουν ανελέητα τον ελληνικό λαό και αυτός που θα έβγαζε την επάρατο αγροφυλακή από τη ναφθαλίνη και έτσι με αυτούς τους γραφικούς αγροφύλακες κατέστρεψε ολόκληρη την Ελλάδα και οι Έλληνες πήραν τους δρόμους τα στενά και αυτοεξορίζονται μαζικά σε ξένες χώρες δημοκρατικές όπως Αμέρικα, Αγγλία, Καναδά και Οστράλια.

Αλλά είδε στον ύπνο του Μωάμεθ Πορθητή και όχι…. Γιαννόπουλο. Είναι μια κλάση ανώτερος να πούμε του Ρέλλου. Ο Γιαννόπουλος δεν κάνει στάση στους ύπνους του μάγκα και μερακλή Βύρωνα. Του είπε ο Πορθητής με μια φωνή τρεμάμενη από το υπερπέραν:

-«Βύυυρωναααα, Αρίστο, μπες στο ρημάδι μαγαζί και κλείστο».

Πήγε σε μάγισσες και του πανε οι Μοίρες:

-«Μην το σκέφτεσαι μάγκα, ρημαδομάγαζο είναι η ΝΔ. Κλείστο ερείπιο να κυβερνήσει το Γιωργάκη, άντε ο Βαγγέλας ο μπουχέσας. Άντε ρε μάγκα. Ποιο ωραίος δηλαδή είναι ο Καράτζας χέρι χέρι;»

κάνει μια η Λάχεσις και του πετά μια ροχάλα.

-Τι με φτύνεις κυράμου;

-Δε σ΄ έφτυσα τζιμάνι μου. Πολιορκητή του Μαξίμου σέκαμα. Λαχνό σου μοίρασα. Πέταξε στα μούτρα του φύλαρχου της Ραφήνας τις έρευνες της ΕΥΠ για τα αχαμνά του Μαξίμου.

-Ποια ΕΥΠ κυρά μου. Αυτή είναι πράσινη μα καταπράσινη. 97% Πασόκ είναι οι μυστικοί . Ξέρεις τι θα πει ρουφιάνοι του Πασόκ; Αυτοί κατασκόπευαν υπουργούς κι έστελναν τις έρευνες του Καρχιμάκη του Κλουζώ. Ρε πέστε μου για τις υποκλοπές. Τι να μου πουν οι πράκτορες; Ότι οι ίδιοι είναι από πίσω από το όργιο των παρακολουθήσεων και τους Πακιστανούς; Λένε τέτοια οι πατριώτες του κινήματος; Ποτέ! Οι φάκελοι και τα ντοκουμέντα παραδίδονταν αποκλειστικά και μόνο στο σύντροφο Κλουζώ. Δεν κάνουν παιχνίδι με τη δημοκρατία οι ρουφιάνοι. Την πονάνε την παράταξη. Όπως όταν έπεσε το ελικόπτερο στο Άγιον Όρος. Ποιο μπροστά το ήξερε ο Γιωργάκης παρά ο Καραμανλής…..

Σ΄εκείνο το σημείο το ξύπνησαν οι κόρες του το παλικάρι.

-Μπαμπά μπαμπά ξύπνα…σε δείχνει η τηλεόραση. Μόλις είπες ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να είναι φωλιά της βίας».

Στο επόμενο όνειρο ο Πολύδωρας βλέπει απασφαλισμένες χειροβομβίδες αλλά δεν ξέρει τι είναι.

Killabillιρίζοντας το μέλλον μας....εκ του Αδμηνιστράτωρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.