Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2007

σε ποιούς τραγουδιστές ταιριάζουν οι πολιτικοί μας;

1. Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής
Με τέτοιο σωματότυπο άνετα θα μπορούσε να είναι ένας λαϊκός τραγουδιστής, κάτι μεταξύ Βασσίλη Καρά και Πασχάλη Τερζή. Θα τραγουδούσε για την φτωχολογιά και την Σαλονίκη, για μπουγάτσες και κοψίδια που πνίγηκαν στον Θερμαϊκό. Φαντάσου τον αγαπητέ μου αναγνώστη να ανεβαίνει στην πίστα και να τον ραίνουν απο κάτω με γαρύφαλλα. Top στιγμή θα ήταν το ντουέτο με τον Ψωμιάδη…
2.Γωγάκης Παπανδρέου
Φαντάσου τον αγαπητέ αναγνώστη όπως ακριβώς είναι τώρα να συμμετέχει στα ζουζούνια που δείχνει το alter και να τραγουδά “Αχ Κουνελάκι” ντυμένος ανάλογα και έχεις την πλήρη εικόνα….
3.Αλέκα Παπαρήγα
Το δυσαναπλήρωτο κενό της Σωτηρίας Μπέλου έχει αντικαταστάτη! Την Αλέκα μας. Hard Core ρεμπέτισσα θα ήταν η Αλέκα και θα τραγουδούσε τα χασικλίδικα και τα απαγορευμένα…στο ντέφι θα ήταν η Λιάνα φυσικά…
4. Γιώργος Καρατζαφέρης
Η emo σκηνή μετά τους Him θα είχε βρει το επόμενο big-thing της αν o Καρα-τζαφέρ , ο Άδωνης και ο Βελόπουλος είχαν κάνει συγκρότημα. Με φράντζα και ξασμένο μαλλί, με μαύρα vinyl ρούχα θα άφηναν όλη την gay libido που επιμελώς καταπιέζουν και θα παραμίλαγε όλος ο πλανήτης…
5. Αλέκος Αλαβάνος
Δυστυχώς με τέτοια ορθοφωνία η Julie Massino θα τον έκοβε απο το fame story και ο Αλέκος με μια κιθάρα θα έπαιζε στα τρένα επιτυχίες του νέου κύματος.
6. Ευάγγελος Βενιζέλος
Η Ηip-Hop σκηνή μπορεί να έχασε τον Notorious Β.I.G. αλλά ο Benny X-L (αυτό θα ήταν το καλλιτεχνικό του) θα μπορούσε κάλλιστα να τον αντικαταστήσει. Φαντάσου τον με χρυσή καδένα και μαύρο κουστούμι να ραπάρει ακατάπαυστα. Τοπ στιγμή του θα ήταν η συνεργασία με τον εγχώριο rapper Θηρίο στο κομμάτι “Πόσο Χλαπάκας είσαι” που θα πήγαινε κάπως έτσι…” Yo motherfucker, μου πέταξες καφέ? το κόμμα είναι prive- θα σε στείλω για ραδίκια αν μου κλέψεις τον πουρέ- θέλω άλλον εναν κεφτέ - μπες μες στο καμπριολέ- είμαι η κορυφή στο κόμμα και ξέρω τον τσελεμεντέ - μπινέ… (χ4)”
7.Η Θεά Εύα…
Ποια Aguilera και πράσινα άλογα αγαπητέ αναγνώστη μου? Αν η Θεά Εύα έβγαινε στη σκηνή και τραγουδούσε “oups i did it again” θα καιγόντουσαν τα κάρβουνα…(Ο μεγάλος της κώλος που διατείνονται μερικές μερικές οτι έχει θα ήταν φυσικά στα υπέρ της)
Άμα έχεις και καναν άλλον να προτείνεις αναγνώστη μου ελεύθερα…
το κουρδιστό μανταρίνι:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.