Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2007

Λαμπράκης-Ψυχάρης-Κόκκαλης η Αγία "Δημοκρατική" Οικογένεια!

Ενθύμια μίσους, φιλίας και δόξας.
ο τρομακτικός κύριος Κλάιβ Μπάρκερ Λαμπράκης o Hellraiser.
Το "Βήμα" έκραζε παλιότερα κανονικά τον Κόκκαλη με διάφορα δημοσιεύματα του, π.χ.: "Οι περίεργοι μειοδοτικοί διαγωνισμοί του ΟΤΕ" και με υπότιτλο: "Περάστε κόσμε. Μπακάλικο ο ΟΤΕ". ΣΤΟ δημοσίευμα αναφέρεται ότι: "κάπως έτσι με παζάρι γίνονται οι κατ' ιδίαν συνεννοήσεις και προμήθειες στον ΟΤΕ, καθώς οι μειοδοτικοί διαγωνισμοί ουσιαστικά καταργούνται, γίνεται διάκριση διαγωνιζόμενων και διάφοροι μπαινοβγαίνουν με παράνομες αντιπροσφορές, καθιερώνοντας στο παιχνίδι δικούς τους όρους".
Σε άλλο δημοσίευμα του το "Βήμα" υπογραμμίζει ότι ακόμη και στελέχη του ΟΤΕ επιβεβαιώνουν ουσιαστικά τους "περίεργους διαγωνισμούς". Αυτό καθ' αυτό το δημοσίευμα δε θα είχε καμία σημασία εάν δεν κατέληγε σε μία μικρή υποσημείωση, δείγμα των τότε εχθρικότατων προθέσεων του συγκροτήματος απέναντι στον Κόκκαλη.........
Κι ενώ αυτή ήταν η τακτική του "Βήματος" απέναντι στις κινήσεις του Κόκκαλη στον ΟΤΕ, ξαφνικά γίνεται στροφή εκατόν ογδόντα μοιρών, καθώς ο κύκλος της γνωριμίας Κόκκαλη-Ψυχάρη κλείνει, και το "Βήμα" σε δημοσίευμα του γράφει: "Ιντρακόμ: Προηγμένη τεχνολογία από τα ελληνικά χέρια", δίνοντας προς τα έξω το καινούργιο του πρόσωπο........ είπε ο liberopoulos και που να δείτε τι λέει ο πινεζοκέφαλος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.