Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2007

Μεγάλη κρίση βλέπουν στη ΝΔ οι νταβατζήδες!

Μεγάλη κρίση βλέπουν στη ΝΔ οι νταβατζήδες και τα τσιράκια τους, εξαιτίας της επανάστασης που ετοιμάζει το Γιωργάκη και οι διαφωνούντες της ΝΔ, δηλαδή αυτοί που δεν πήραν υπουργείο...
Ένα μπουρδούκλωμα ένα πράμα διαπερνά τη ΝΔ και μπερδεύει τα πολιτικά πράγματα.
Ο Καραμανλής το μόνο χαρτί που έχει είναι οι πρόωρες εκλογές όπως λένε τα "φερέφωνα", που λέει κι ο Πολύδωρας.
Άρα έχουμε πολιτική αστάθεια. Αυτά λέει η δομημένη σκέψη της αποδόμησης και όχι μπαρούφες.

Τι θέλουν να πουν οι νταβατζήδες "αν γίνουν γρήγορα εκλογές, με ποιον αρχηγό στο Πασόκ έχουμε περισσότερες πιθανότητες να τα πάμε καλύτερα;".
Μήπως το κόμμα του λαού, συγνώμη των νταβατζήδων ήθελα να πω πρέπει να ξαναθέσει την "εξουσία ως αυτοσκοπό"; Ο Γιωργάκης όμως θέλει πολύ χρόνο για να αποδυναμώσει τη ΝΔ με την σκανδαλολογία που ετοιμάζουν. Άρα ψηφίστε παρδαΜπένυ για να ξαναγίνουμε σύντομα εξουσία.

Το σκηνικό της τεράστιας κρίσης όμως στη ΝΔ βοηθάει την "προεκλογική" επιχειρηματολογία του χοντρόμπαλα Βενιζέλου "Με αρχηγό της δημοκρατικής παράταξης εμένα, το ΠΑΣΟΚ έχει περισσότερες ελπίδες να κερδίσει αφού οι εκλογές δεν είναι πια ένα μακρινό αλλά κοντινό ενδεχόμενο» ψιθυρίζει στο επιτελείο του ο Βαγγέλας με τα λεφτά και καθεστωτικά αισθήματα.
ο απαλλού:αυτός που είναι ανάμεσά μας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.