Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2007

ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ.

Επιτέλους ο ελληνικός λαός βρίσκεται στους δρόμους της μεγάλης επανάστασης που θα οδηγήσει το λαό και το Γωγάκη στο θρόνο του βασιλέα. Στο θρόνο βέβαια χωράει ένας κώλος, δεν αντέχει συμμετοχικότητες. Την αρχή έκαναν οι μαθητές, που το αίμα τους βράζει και σφυροκοπά τις φλέβες τους.
Οι σκοτεινές αίθουσες, οι άθλιοι καμπινέδες, οι ξεχαρβαλωμένες στέγες πυροδοτούν τις καταλήψεις και προκαθορίζουν το σκοτεινό μέλλον της νέας γενιάς. . Οι καθηγητές αμήχανοι, σκιαγμένοι, άβουλοι, κακομοίρηδες, ανεπαρκείς. Στεγνωμένοι από γνώσεις τους συμπαρασύρει ο διαβολεμένος καταρράκτης των φρικιών του διαδικτύου και αναγκαστικά συμπορεύονται με το ποτάμι της νεανικής οργής. Είναι το σκοτάδι το μέλλον της οργισμένης νεολαίας και των τρομαγμένων καθηγητών; Όχι! Ποτέ! Στο βάθος τους περιμένει το λαμπρό φως της Επανάστασης και του Σοσιαλισμού. Ο μόνος δρόμος που υπάρχει είναι βαμμένος με το αίμα του εχθρού.

Η οργή ξεχειλίζει στους δρόμους και σε λίγο θα κατασπαράξει όλους τους Δεξιούς, τους επάρατους και τα λαμόγια της διαπλοκής. Οργή και μίσος κατά του Καραμανλή απ΄ άκρου εις άκρον σε όλη την Ελλάδα. Ασφυκτιούν τα μηνίγγια του λαού κατά του Τραπεζίτη, του Βιομήχανου και του λήσταρχου Εφοπλιστή.

Ένας είναι ο εχθρός του λαού. Ο Καραμανλής και τα γεμάτα βουλιμία για χρήμα και εξουσία βρώμικα στελέχη του. Στελέχη που δεν δούλεψαν ποτέ τους που σιχαίνονται τα λαό και τον θεωρούν μυρμήγκια που εκλιπαρούν για λίγα ευρώπουλα. Τα περισσεύματα από τα οβάλ τραπέζια της Μεγάλης Αρπαχτής. Εδώ οπου οι Επιβήτορες της Εξουσίας, ετοιμάζουν την επόμενη μεγάλη μπάζα. Προσηλωμένοι στην ιεροτελεστία της αφαίμαξης, καλοκουρδισμένες εισπρακτικές μηχανές -ανήμπορες ν ακούσουν το τσουνάμι της οργής που έρχεται. Το αίμα των στελεχών του Καραμανλή σε λίγες μέρες θα κυλά στους δρόμους και θα το πίνουν οι Επαναστάτες του Πασόκ μεθυσμένοι από τον ήλιο και τη νίκη.

Φοβούνται και ο Καραμανλής και οι άνεργοι υπουργάντζες και γι’ αυτό βάζουν κάμερες παντού, το μάτι του Μεγάλου Αδελφού-προστάτη της διαπλοκής…..Μας παρακολουθεί το λαίμαργο μάτι της Δεξιάς. Λεπτό προς λεπτό, ανάσα την ανάσα... Δεν αντέχει άλλο ο λαός. Βγαίνει στους δρόμους και φέρνει τη λύτρωση από τη χειρότερη χούντα όλων των εποχών που ξεπουλά ακόμα και το ευλογημένο Μέγαρο Μαξίμου που ανήκει στο λαό και στις πράσινες ακρίδες. Στο Πασόκ το μόνο κόμμα του λαού.

Έξι εκατομμύρια χρόνια

πριν την προηγούμενη Τρίτη

εξαφανίστηκαν οι δεινόσαυροι

και εμφανίστηκε ο KilliBillης

ο απέθαντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.