Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2007

Ο φύτουλας Ψαριανός κατηγορεί τους "Πρωταγωνιστές" για λογοκρισία. Πλάκα έχει!

Τι δουλειά έχουν τα ξέκωλα της διαπλοκής με τη μαστούρα;

Ο μέχρι πρότινος ραδιοφωνικός παραγωγός Γρηγόρης Ψαριανός, που ορκίστηκε χωρίς κοστούμι και γραβάτα στη Βουλή(αυτό και αν είναι επανάσταση], μίλησε στους «Πρωταγωνιστές» του Σταύρου Θεοδωράκη στο νταβατζόΜega για διάφορα θέματα όπως ναρκωτικά, ομοφυλόφιλοι και άλλα(αυτό και αν είναι προχωρημένη light δημοκρατία).

Στηριζόμενος στην προσωπική του εμπειρία «δεν καπνίζω πια, γιατί το βαρέθηκα»- υποστήριξε ότι η φούντα δεν είναι σοβαρό ναρκωτικό, αλλά προκαλεί ψυχολογικό εθισμό. Για τις πιο σκληρές ουσίες ήταν αφοπλισικός: «Η κόκα είναι καταστροφή, αλλά έχει πολύ γέλιο. Ξέρεις, είσαι σπίντα πολύ κι άμα θέλεις να αξιοποιήσεις τον χρόνο σου και να προλάβεις να κάνεις πράγματα... αλλά μετά από μερικά χρόνια θα είσαι γκάου»………. [ολοφάνερο ότι το παίζει τυπάκιας και κάτι, έξω και περπάτας στην πραγματικότητα είναι ξενέρωτος και φύτουλας…..Αδμηνιστράτορας]

Έπειτα από αρκετές μέρες κατάλαβε ότι οι «Πρωταγωνιστές» τον λογόκριναν.

Η δημοσιογραφική ομάδα των «Πρωταγωνιστών» υπερασπίστηκε την εκπομπή ως εξής:

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε ότι 35 μέρες μετά την προβολή της εκπομπής των «Πρωταγωνιστών», εγείρεται θέμα παραποίησης της συνέντευξης του Γρηγόρη Ψαριανού. Στους «Πρωταγωνιστές» όλα αυτά τα χρόνια έχουν μιλήσει εκατοντάδες πολίτες (καλλιτέχνες, συγγραφείς, ακτιβιστές, πρωθυπουργοί), θύτες και θύματα μιας μεταβαλλόμενης καθημερινότητας και ποτέ κανείς δεν αμφισβήτησε το κύρος της εκπομπής. Η δημοσιογραφική ομάδα των «Πρωταγωνιστών» προσπαθεί πάντα να παρουσιάσει τις «αλήθειες» των καλεσμένων της, αναδεικνύοντας όλες τις πλευρές της προσωπικότητας τους.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι γνωστό ότι οι απόψεις του Γρηγόρη Ψαριανού είναι τόσο ξεκάθαρες που δεν επιδέχονται έτσι κι αλλιώς οποιαδήποτε μορφή «παραποίησης».

Παρόλα αυτά, οι κασέτες με την συνέντευξή του Γρηγόρη Ψαριανού παραμένουν στο αρχείο των «Πρωταγωνιστών» και είναι διαθέσιμες σε όποιον επιμένει ότι «όσα προβλήθηκαν, δεν ειπώθηκαν».

Έχει πλάκα να βλέπεις να τσακώνονται

ξέκωλα της διαπλοκής με μαστούρηδες.

Τα θέματα "καίνε" Αλέκο πάρε θέση...

«Μ΄ αρέσει πιο πολύ της Καλαμάτας»

Για τη μεγάλη αριστερά της μαστούρας

Πάντως της Καλαμάτας είναι αηδία γιατί downιάζει…..

πολύ το ποτίζουν........

Αδμηνιστράτορας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.