Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2007

Πέφτει ο Καραμανλής, επιτέλους. ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, γιατί ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΖΕΤΑΙ!

Έτοιμος να πέσει είναι ο Καραμανλής. Έτσι να τον φυσήξουν οι νταβατζήδες του Γιωργάκη της Μαργαρίτας θα πέσει. Ήδη ο κανακάρης και ο Λαμπράκης έχουν καταστρώσει σχέδιο. Στοχεύουν τον Αλογοσκούφη αλλά ποντάρουν και στο κόμμα “Πολύδωρας for ever που σε συνδυασμό με τον Καρατζαφέρη επιτέλους θα φέρουν Γιωργάκη και νταβατζήδες ξανά στη μάσα, ξανά στην εξουσία, ξανά στα πάρτυ. Εδώ η ακροδεξιά , το “Ρeoples Ρarty ντε βγήκε πρώτο κόμμα στο Swiss και εμείς εδώ δεν θα κάνουμε το Γιωργάκη, τον κανακάρη μας, Πρωθυπουργό; Τι λε ρε! Βέβαια στο Swiss έχουμε τα λεφτά μας και δε γουστάρουμε μαυρίλα δίπλα στο χρήμα γι’ αυτό εκεί χρηματοδοτήσαμε τον ακροδεξιό αλλά εδώ τη δουλειά μας την κάνει το Γιωργάκι αφού ο Μπένης κάηκε σαν ηλίθιος που είναι.

Μια χαψιά θα τον κάνουμε. Για πλάκα τον αφήνουμε μέχρι τα Χριστούγεννα αλλά Πρωτοχρονιάτικο πάρτυ θα κάνουμε στο Γκστάαντ και το Σαίν Μόριτζ ενώ ο τουρκόσπορος Καραμανλής θα φάει βρούβες.

Μια χούφτα ντόλαρς αρκούν για να κάνουμε πάλι τη δεξιά άνω κάτω. Εξαγοράζουμε δυο-τρία λιγούρια απο τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας και άντε γεια παλιοκαραμανλή. Η κυβέρνηση Καραμανλή Νο2, είναι έτσι κι αλλιώς ένα σύντομο ανέκδοτο. Ο Καραμανλής κατατρομαγμένος από τις εξελίξεις δε βγαίνει από το Μαξίμου. Είναι έτοιμος να παραιτηθεί κάτω από το βάρος των ραγδαίων εξελίξεων που φέρνουν το μικρό Γιωργάκη, το juniorάκι στην πρωθυπουργία. Οι νταβατζήδες έχουν ιερή υποχρέωση απέναντι στο βασανισμένο και πεινασμένο λαό να στείλουν τον Καραμανλή στο χρονοντούλαπο της ιστορίας για πάντα. Ο Πολύδωρας, τα έχει ήδη αρπάξει και χοντρά μάλιστα και πρόκειται να κάμει χοντρό χουνέρι του φύλαρχου της Ραφήνας. Εκεί να μείνει και να αφήσει το Γιωργάκη να μοιράσει χρήμα στη νταβάτζα και στα πεινασμένα παιδιά του κόμματος και της Κάτω Ραχούλας. Τι νόμιζε δηλαδή, τζάμπα κάψαμε την Ελλάδα; Όλους τους πείσαμε ότι ο Πολύδωρας που λέει κάτι τρέλλες για ασύμμετρες απειλές είναι ηλίθιος, ηλίθιος όμως που τελικά θα παίξει το παιχνίδι μας. 152 και σήμερα και ο Καραμανλής πάει για ταβέρνες και παϊδάκια άντε παρέα με την τρελέγκω τη Μαριέττα να τον παρηγορεί γιατί και η Νατάσα θα πάρει τα δίδυμα, κάτι ποσά που έχουμε ετοιμάσει σε λογαριασμούς στο Swiss και θα την κάμει για Soho να μη βλέπει τα μούτρα του χοντρού. Ακόμα και τα δίδυμα μόλις δουν χοντρό τρέχουν να κρυφτούν από τον τρόμο τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.