Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007

Της διαπλοκής το κάγκελο.

Είναι γνωστό ότι οι νταβατζήδες είναι αδηφάγοι και όρνεα. Παρά ταύτα δεν έχουν κοινούς στόχους και κοινά σχέδια. Τρώγονται σαν τη γάτα με το σκύλο γιατί προέχει ο ολοένα και μεγαλύτερος πλουτισμός πατώντας και επί πτωμάτων. Όλοι ξέρουμε ότι τα αρπακτικά αυτά που ενδιαφέρονται μόνο για το δημόσιο χρήμα προκειμένου να αυξήσουν τις καταθέσεις τους στην Ελβετία χρησιμοποιούν ως πολιορκητικό κριό τη "μεγάλη δημοκρατική παράταξη", το Πασόκ βρε κουτά.
Είναι επίσης γνωστό ότι στην πραγματικότητα ελέγχουν όλους τους μηχανισμούς του Πασόκ όσο και αν το Γιωργάκι το παίζει Τσέ-λιος της επανάστασης. Η ιδέα της επανάστασης οψίμως επανέκαμψε στο κίνημα του λαού ως όραμα της μαρξιστικής τάσης Πασόκ: «Πάμε γι’ άλλα» και «πάμε παιδιά να τ’ αρπάξουμε ξανά». Όνειρο κάθε φίλου και μέλους είναι η μέρα που όλοι μαζί θα επαναστατήσουμε και θα εκδιώξουμε από τη Ραφήνα τον φύλαρχο επιστάτη της διαπλοκής και της διαφθοράς Καραμανλή που έχει «τα σαγόνια του καρχαρία» στη μούρη και όχι σε βίντεο και την λυσσαλέα αντιλαϊκή του Κυβέρνηση.....όπως μας διαβεβαιώνουν τα «σαγόνια της διαπλοκής».

Στην αγωνία κάποιων για να επιτευχθεί ο δρόμος της περίεργης νέο-παπανδρεϊκής επανάστασης συμμαχούν και με το γνωστό διάβολο Δασκαλόπουλο, πιόνι των νταβατζήδων και μεγαλοαπατεώνας ο ίδιος, ο οποίος είναι λέει χολωμένος με τον άλλο μεγαλοκαρχαρία Βγενόπουλο. Θου Κύριε. Μνήσθητί μου…εν τη βασιλεία σου. Είναι έτοιμος λέει ο παλιάτσος της διαπλοκής Δασκαλόπουλος να αποδείξει ότι ο Βγενόπουλος και ο Κοσκωτάς είναι ένα και το αυτό. Ήταν δίδυμα που χάθηκαν κατά τη γέννα και τώρα ο χολωμένος τα βρήκε. Σε ειδική εκπομπή στο κρυπτο-επαναστατικό Mega, των συντρόφων Μπόμπολα και Λαμπράκη θα δούμε όλοι οι Έλληνες τη συνάντηση των χαμένων, μετά από χρόνια αναζήτησης του Ερυθρού Σταυρού και των μυστικών υπηρεσιών.

Σύντομα δε, ο σύντροφος Δασκαλόπουλος θα αποδείξει και την κρυφή συγγένεια Καραμανλή-Βγενόπουλου. Κάτι έτρεξε με τον μπαμπά Αλέκο και τη μαμά Βγενοπουλίνα και τώρα το δένει για να μην το χάσει.

Η μεγάλη αποκάλυψη όμως θα είναι οι ουσίες που είναι εθισμένος ο Αλογοσκούφης. Κάτι περίεργα κουτάκια έχει στα ράφια του γραφείου του λέει και όλη μέρα πίνει αλλά δεν μας δίνει.

Το μισό ντόπιο κατεστημένο υπό τη σημαία του Δασκαλόπουλου μάχεται με το άλλο μισό που όμως έχει από πίσω του, την αχλαδιά του ξένου κεφαλαίου. Ο μπαρμπα Βγενόπουλος βέβαια πιστεύει στο ξένο κεφάλαιο και δεν κολώνει εύκολα. Τα ντόπια συμφέροντα με τις «δημοκρατικές» κωλοφυλλάδες Έθνος, Νέα και απαραίτητα Ελευθεροτυπία, ετοιμάζουν επίθεση τύπου Κοσκωτά και στην Κυβέρνηση και στον Βγενόπουλο. Θέλουν να ξεμπερδεύουν το γρηγορότερο δυνατό και με τους δύο.

Η Ελλάδα θα αναστενάξει…..τα καλύτερα έρχονται. Στη συνέχεια πολύ sex.

Ο Καραμανλής τρίβει τα χέρια του γιατί ξέρει ότι καλύτερα να τρώγονται αυτοί μεταξύ τους παρά να είναι όλοι τους αντιμέτωποι με την Κυβέρνηση. Διαίρει και βασίλευε.

KillBill : τα ούμπαλα του Δασκαλόπουλου.

Αδμηνιστράτωρ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.