Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2007

"ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΩ ΑΛΛΟ. ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΩ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΡΑΦΗΝΑ...ΜΕ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑ"

Μετά και την τελευταία δημοσκόπηση της Metron Analysis για τον ΕΤ, όπου η ΝΔ προηγείται με 5,2% του ΠΑΣΟΚ αλλά και την πρόθεση του Γιωργάκη να ηγηθεί επαναστατικού κινήματος εναντίον «της χούντας του Καραμανλή», ο ίδιος ο Καραμανλής έχει περιπέσει σε κατάθλιψη. Ούτε χαπάκια, ούτε η Νατάσσα, ούτε τα δίδυμα μπορούν να τον συνεφέρουν. Σκέφτεται να εγκαταλείψει οριστικά την Ελλάδα και να πάει για βρούβες και ταβέρνες γιατί είναι το πιο ισχυρό χαρτί της κυβέρνησης.
Άσε που ο βαθμός ικανοποίησης των πολιτών προς το πρόσωπό του όχι μόνο διατηρείται, αλλά αυξάνεται κατά μιάμιση μονάδα σε σύγκριση με ανάλογη μέτρηση του Μαΐου, δηλαδή περίπου τρεις μήνες πριν από τις εκλογές.

Δεν συμβαίνει το ίδιο με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ κ. Γιώργο Παπανδρέου. Η βαριά εκλογική ήττα και η κρίση στο κόμμα του οδηγούν σε σημαντικές απώλειες της τάξης των επτά ποσοστιαίων μονάδων.

Ελεύθερος Τύπος και Κίτρινος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.