Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2007

«Η “Ανατροπή” δεν είναι εκπομπή, με πρόεδρο Γιωργάκη να πέσει η διαπλοκή»!!!

Ο Θεοδωρικάκος της GPO επέμενε στην τελευταία εκπομπή του Ιωάννη-Βαπτιστή Πρετεντέρη ότι: «το γκάλοπ της GPO το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου, μία ημέρα πριν τις εκλογές, έδινε διαφορά της ΝΔ από το ΠΑΣΟΚ 3,5 μονάδες»!!!
Όμως το ίδιο βράδυ της 15ης Σεπτεμβρίου στο δελτίο του νταβατζοMega υποστηρίζονταν μετά πορνώδους μανιοκαταθλίψεως:«Ντέρμπυ οι εκλογές, παίζεται η αυτοδυναμία»!
Σκέψεις ηλιθίων: σίγουρα ήξεραν το γκάλοπ στο δελτίο ειδήσεων του MEGA. Σκοπίμως παραπληροφορούσαν τον λαουτζίκο θέλοντας να επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα και να φέρουν στην εξουσία τον ταλαίπωρο φουκαρά που μετά τις εκλογές ο Πρετεντέρης καλούσε από το «Βήμα» να παραιτηθεί και το κόμμα που τώρα ο ένας κατηγορεί τον άλλο για κλοπές, διαφθορά και διαπλοκή. Οι ίδιοι λένε ότι είναι σάπιο και έχει πολλά στελέχη που πλούτισαν μετά το 1999 χωρίς να είναι γνωστό από που βρήκαν τα χρήματα όπως μας αποκάλυψε η σταχτοπούτα του Πασόκ αγελαδόφατση Βασούλα.

Η GPO συνέκρινε επίσης τα συμπεράσματά της που δίνονταν στην δημοσιότητα την ίδια ημέρα με κάποια άλλα αποτελέσματα έρευνας που όμως ποτέ δεν είχε ανακοινώσει. Τα είχε κρατήσει κρυφά! Στα νεότερα αποτελέσματα φαινόταν μείωση της ψαλίδας μεταξύ των δύο μονομάχων Παπανδρέου – Βενιζέλου στο 47% - 42,5 από τα κρυφά αποτελέσματα της προηγούμενης εβδομάδας που ήταν 52% - 42,8%. Ήταν κρυφά φυσικά μέχρι τη στιγμή που έκλεισε η ψαλίδα ή κάποιοι αποφάσισαν ότι έκλεισε. Ο Πρετεντέρης έγινε νούμερο και ανάμεσα στους πασόκους.

Την προηγούμενη Τρίτη στο Σπόρτιγκ, ο φουκαράς ο Γιώργος κήρυξε την «επανάσταση» εναντίον των διαπλεκόμενων. Επιτέλους το Πασόκ είδε ότι υπάρχουν διαπλεκόμενα και ότι κάποια νοητή γραμμή τα συνδέει με το κόμμα τους.

Η αντίσταση βέβαια του Γιωργάκη δεν κράτησε ούτε 24 ώρες, αφού την επομένη με ένα ελιγμό(έτσι κι αλλιώς η κωλοτούμπα είναι ίδιον χαρακτηριστικό του) υπέστειλε το λάβαρο εναντίον της διαπλοκής, δίνοντας συνέντευξη φυσικά στο κανάλι που οι ιδιοκτήτες του χρηματοδοτούν το Πασόκ...στο διαπλεκόμενο MEGA!! Γιά σου ρε Γιωργάκη άντρακλα... Καλό μπουμπούκι είσαι κι’ εσύ. Τι θα πει μεθαύριο στους επαναστατημένους νεολαίους Πασόκ, οι οποίοι ετοιμάζονται για επανάσταση, δεν ξέρω!

Δεν έδωσε βέβαια συνέντευξη στον Πρετεντέρη, από καπρίτσιο. Μόνο και μόνο επειδή ο Πρετεντέρης υποστηρίζει Βενιζέλο. Μετά όμως από πολλές πιέσεις και ανταλλάγματα του καναλιού προς το Γιώργο τελικά βρέθηκε η λύση Τσίμα:όλα τάχει η Μαργιορή. Στο κανάλι δεν είχε μιλήσει προεκλογικά ούτε ο Καραμανλής αλλά και το ΚΚΕ τους έχει κόψει την καλημέρα. Τουλάχιστο ο κανακάρης έπρεπε να σταματήσει τα κολπάκια γιατί το κανάλι της παραπληροφόρησης θα απαξιώνονταν περισσότερο.

Παρατηρείστε δε. που τις τελευταίες μέρες το τσάνελε τηρεί κάποια ισορροπία μεταξύ των υποψηφίων και προσπαθεί να δημιουργήσει σκηνικό κρίσης στη ΝΔ. Άραγε τι συμφώνησαν νταβατζήδες και Γιωργάκης, σίγουρα κάποια στιγμή θα φανεί.

Δεξιοί "Φασίστες":Μπουουου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.