Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2007

επιτέλους σε λίγες μέρες ξεκινά επανάσταση κατά της χούντας του Καραμανλή!

Tα μάτια όλου του κόσμου είναι στραμμένα επάνω μας. Ενενήντα χρόνια μετά τον φλογισμένο Οκτώβρη της Ρωσικής Επανάστασης, ήρθε η ώρα να βγούμε κι εμείς στους δρόμους. Ήρθε η ώρα της Ελλάδας. Ήρθε η ώρα να κάνουμε ντου από παντού. Οι μισοί από μας θα καταλάβουν τη Ραφήνα και θα συλλάβουν τα επάρατα δίδυμα και οι άλλοι μισοί θα συλλάβουν τη Μαριέττα. Εμπρός λαέ να συλλάβουμε αυτούς που μας κρατάνε αιχμάλωτους και δεν αφήνουν τον ηγέτη Γιωργάκη να γίνει Πρωθυπουργός και τους νταβατζήδες να πάρουν μια ανάσα.

Εάν νομίζετε, ότι μπορούμε να αποτινάξουμε τη χούντα του Καραμανλή με κάτι λιγότερο, γελιέστε. Εάν περιμένετε από τους πουλημένους εργατοπατέρες να σας εκπροσωπεύσουν τίμια στο διάλογο για το Ασφαλιστικό, που είναι ζήτημα επιβίωσης των πράσινων δημοσίων υπαλλήλων έχετε μαύρα μεσάνυχτα.

Όλοι στους δρόμους ΤΩΡΑ. Χτυπήστε τις καμπάνες της επανάστασης, ηχήστε τις σάλπιγγες της αντίστασης. Μόνο τα δεσμά σας θα χάσετε. Μόνο τα Ανάκτορα της διαπλοκής θα γκρεμίσετε. Προσοχή η επανάσταση θα μεταδίδεται απευθείας μόνο στο Mega των συντρόφων Λαμπράκη και Μπόμπολα. Μην εμπιστεύεστε κανένα άλλο τσάνελε και κυρίως μην βλέπετε κρατικά που είναι υποταγμένα στην Καραμανλική χουντική λαίλαπα. Όποιος κωλώνει, ας κάτσει σπίτι να φάει βρούβες, χωρίς freduccino, χωρίς nova και τέλος χωρίς κινητά, μια και θα τάχουν κατασχέσει οι λαϊκές δυνάμεις της αντίστασης. Εμπρός, της γης οι κολασμένοι των ξενυχτάδικων, των ελαφρών και του φραπέ... O ηγέτης Γιωργάκης θα είναι guest star και leader του οργισμένου λαού. Η μαμά Μαργαρίτα θα κουνά το κόκκινο μαντήλι και ο αδερφός-σύντροφος Νίκος θα φυσά τις μίξες του στο ίδιο μαντήλι που θα παραμείνει ως κειμήλιο στο Μουσείο της Επανάστασης ή στο Μαυσωλείο του Γιωργάκη να το προσκυνούν υποχρεωτικά τρεις φορές τη μέρα οι επόμενες γενεές.

Κανένας συμβιβασμός, καμμιά στρογγυλοποίηση. Πρέπει να χυθεί το αίμα του Καραμανλή, της Νατάσσας και όλων των θηρίων της διαπλοκής. Εμπρός Γιωργάκη. Άμα δεν φας θεριό, θεριό της λαϊκής δημοκρατίας δεν γίνεσαι. Ε λοιπόν, ηρθε η ώρα του Τσεγιωργάκη να ηγηθεί των λαϊκών εθνικοσοσιαλιστικών ταγμάτων και να οδηγήσει τα πλήθη στα πάρτυ, στα ροκ φέστιβαλ και στα happy hippo. Το αίμα του φύλαρχου Καραμανλή να τρέξει στις πλατείες και στα πλακάκια της Βουλής. Φωτιά και τσεκούρι σύντροφοι βολεμένοι και διορισμένοι...

let killbill fucking around!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.