Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2007

Η πολυτελής και χλιδάτη ζωή του Γιωργάκη και των αδερφών του.

Η πολυτελής και χλιδάτη ζωή του Γιωργάκη ενόχλησε τον χοντροχλιδάτο αρχηγό της δημοκρατικής παράταξης. Η δημοκρατία θέλει καλοπέραση βεβαίως βεβαίως. Τώρα ο χοντροκαλοπερασάκιας της Βορείου Ελλάδος να ενοχλείται από τον γκατζετάκια Παπανδρέου είναι λίγο παράξενο και ανεξήγητο. Προφανώς του έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι, επειδή βλέπει ότι την πάτησε και τον εγκαταλείπουν ακόμα και οι χοντρονταβατζήδες και αποφάσισε να καταφύγει σε παπαριές για τις μυστικές πηγές εσόδων του Γιώργου και για τους καλοπληρωμένους από το κόμμα αδερφούς .

Τώρα το επόμενο βήμα είναι η μια μαφία του Πασόκ να κατηγορεί την άλλη για λαθραία τσιγάρα, ναρκωτικά και προστασίες στα παράνομα κλαμπάκια της παραλιακής. Τα fan club των αρχηγών τόχουν ρίξει από τώρα στα τσιγάρα, τα ποτά και τα ξενύχτια. Το Πασόκ είναι πλέον για τα μπάζα και μας διασκεδάζει. Πασόκ και Λαζόπουλος ένα πράμα. Ήρθε κι έδεσε η σάλτσα με γαρνιτούρα νταβατζί.

Ζήλεψε όμως η Ντορούκλα και μεράκλωσε και συναντιέται κρυφά σε μπαράκια των Βορείων Προαστίων με τον Βαγγέλας. Τι να λένε άραγε μεταξύ καμπάρι όραντζ και άντε σφηνάκι καμικάζι; Ο ανταποκριτής μας KillBill παρών στις μυστικές συζητήσεις αναμεταδίδει: « μετά από τα ρουφηχτά φιλάκια η Ντορούκλα και ο Βαγγέλας ήρθαν στο ζουμί της συνάντησής τους. Παρόντες όλοι οι νταβατζήδες. Γέμισε το μαγαζί.

Η συνάντηση κράτησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες και κατά τη διάρκειά της επανασχεδιάστηκε ο πολιτικός χάρτης της χώρας. Μέσα στο 2008 πρέπει να είναι έτοιμο το νέο κόμμα της διαπλοκής. Το Πασόκ τελείωσε. Τα δύο ηγετικά στελέχη πρέπει να βρεθούν στην ιδια κομματική στέγη. Το είπε ο Μπόμπολας. Σύμφωνα με τους εμπνευστές-διαπλεκόμενους του σχεδίου Ντόρα και Βενιζέλος αλληλοσυμπληρώνονται!

ο πιο χαμηλά, πιο χαμηλά...Κillbill

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.