Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2007

Το «Δημοτικό Μέλλον» της τσόντας στον Πειραιά….Κοκορίιιιιικο!!!

Η πειραιώτικη εφημερίδα "ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ" καυτηριάζει την επιλογή του Φασούλα να προσλάβει το γνωστό δημοσιογράφο «Κοκορίκο» στο καταχρεωμένο Δημοτικό Ραδιόφωνο "Κανάλι 1", ως διευθυντή Ενημέρωσης (!) αλλά και μέλος του δ.σ., χωρίς –όμως ποτέ να έχει πατήσει το πόδι του στο σταθμό και ενώ απασχολείται σε ανταγωνιστικό μέσο (καθημερινή εκπομπή στο ραδιόφωνο Flash), αλλά και στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του Star Channel, στο πλευρό της Έμυς Λιβανίου.....παναγιά μου κακό που μας βρήκε!!!
Η εφημερίδα, αναδημοσιεύει σχόλια του Κοκορίκου στο blog του, που σύμφωνα με την «καθωσπρέπει» και «σοβαρότατη» εφημερίδα είναι "διανθισμένο" με soft πορνοφωτογραφίες !!!
Εμείς καταγγέλουμε τον καθωσπρεπισμό και την υποκρισία. Η τσόντα τους μάρανε. Α μη χέσω. Οι κύριοι βλέπετε είναι παιδιά καλής αγωγής, καλαναθρεμμένοι, αριστοκράτες ανωτέρας, τζέντελμεν, ανατροφής και ενοχλούνται με το γυμνό. «Πορνογραφία» του Μάνου Χατζιδάκι που τους χρειάζεται. Αντί να σταθούν στην ουσία των κειμένων κρυφοκοιτάζουν τα γυμνά κορίτσια του Κοκορίκου. Άραγε είναι τόσο υποκριτές ή αλήθεια ενοχλούνται από όμορφα κορίτσια «που τα δείχνουν όλα…μια χαρά»
Η «σεμνή» κλαζομένια εφημερίδα βωμολοχεί, κοπρολαγνεί και ασχημονεί γιατί δεν ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με τη συμφωνία που έχει συνάψει ο Κοκορίκος και κατά πόσο αποβαίνει εις βάρος του σταθμού, με τα συνδικαλιστικά που αφορούν το σταθμό και τα δεδουλευμένα των εργαζομένων αλλά κάνει το κομμάτι της με τσόντες που κρυφοκοιτάζει μέσα από τα δάχτυλα της ανοιχτής παλάμης. Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο.Τσόντα που τους χρειάζεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.