Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2007

Έχουν ξεπεράσει τα όρια τα στελέχη του Πασόκ....πολλά τα λεφτά βλέπετε.

Φραστικό επεισόδιο μεταξύ στελεχών του Πασόκ στην Κοζάνη Πιάστηκαν και στα χέρια τα παλικάρια. Ας όψεται η μάσα. Τα πάντα εξασφαλίζεις αν ανήκεις στο σκληροπυρηνικό κέντρο αποφάσεων του Πασόκ ή κάπου εκεί παραδίπλα:θέσεις, μίζες, προμήθειες, διορισμούς, μικροβολέματα, μεγαλοβολέματα, στραβά μάτια, αλληλοϋποστήριξη και όλα τα καλά του κόσμου. Πράσινη κάρτα την είπανε. Σε κάνει κυρίαρχο στον τόπο σου, εκδικητή, τοπικό δικτάτορα. Όλοι οι άλλοι που αρνούμαστε πράσινες κάρτες δυστυχώς το σύστημα Πασόκ μας κατατάσσει στους μετανάστες μέσα στον τόπο μας και στους απατεώνες που πρέπει να πληρώνουν τους φόρους τους υποταγμένοι στην πασοκική νομενκλατούρα χωρίς κανένα δικαίωμα. Μας πετάνε μόνο υποχρεώσεις που πρέπει να αρπάζουμε πηδώντας σαν τα σκυλάκια, τα υποταγμένα κουταβάκια, ή ακόμα καλύτερα ακούνητοι σαν σκυλάκια, τα καλλωπιστικά φυτά εννοώ.
Σύντροφοι η Κοζάνη δείχνει το δρόμο. Σφαχτείτε τώρα, άλλως τη χάσατε τη μάσα. Οι παρλαπιπιές περί νταβατζήδων γρήγορα θα ξεχαστούν και σύντομα το κόμμα ξανά προς τη δόξα θα τραβά με τους συντρόφους Λαμπράκη, Μπόμπολα, Τεγόπουλο και Κόκκαλη μπροστάρηδες στον αγώνα κατά της επαράτου Δεξιάς. Εξάλλου κάθε Κοζάνη έχει τους νταβατζήδες της και αυτοί όλως τυχαίως συνιστίζονται στις τοπικές Πασόκ. Σε δέκα χρόνια κανένας δε θα μιλά για αυτή την οξύτητα, για τις μπουνιές στα μάτια και κάτι μικροράμματα στα σαγόνια κάποιων «αγωνιστών της δημοκρατίας». Σε δέκα χρόνια πάλι όλα θα τα τρώμε.
Είναι μετά να μην σκοτωθούν όταν παίζεται το μέλλον το δικό τους και των παιδιών τους; Δυστυχώς έτσι αντιμετωπίζουν τη συμμετοχή τους οι δραστηριοποιούντες στα εσωκομματικά του Πασόκ. Με την αμοιβαία συνθήκη: «τα πάντα είναι ανταλλάξιμα».
ηλίθιος:που θα πέσει σήμερα το ξύλο της αρκούδας;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.