Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2007

Πέρασε απαρατήρητο:επιστρέφουν ξανά οι "μετοχές φούσκες";

Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία της Ελλάδας δεν λέει να μας αφήσει τόσο εύκολα παρά τους υπονόμους που κατασκεύασε η «μεγάλη δημοκρατική παράταξη». Έκαναν τα πάντα για να παραγραφεί η μεγαλύτερη αναδιανομή πλούτου που έγινε ποτέ στην Ελλάδα. Φαίνεται ότι το Πασόκ που είναι κόμμα ειδημόνων στην κλοπή, στη διαφθορά και στην απάτη, τα κατάφερε, στο χειρισμό αυτής της «λεπτής» επιχείρησης αφαίμαξης των οικονομιών του ελληνικού λαού. Αυτό ήταν και το μεγαλύτερο έργο Πασόκ που πραγματοποιήθηκε με τη μεγαλύτερη επιτυχία. Τα άρπαξαν και βγήκαν και από πάνω. Όποιος ζητά διερεύνηση της βρωμοδουλειάς των πράσινων τρωκτικών είναι απλούστατα φασίστας!
Οχτώ όμως χρόνια μετά από «το σκάνδαλο των σκανδάλων» οι εφέτες ανακριτές του παραδικαστικού κυκλώματος έστειλαν τις πρώτες κλήσεις στα πρόσωπα που εμπλέκονται στις φούσκες του 1999-2002
Φυσικά "τα πρόσωπα" είναι ταυτισμένα με τον κομματικό πατριωτισμό του κινήματος αλλά και κάθε πρόθεση για δικαστική διερεύνηση έχει την αξία της.
Την υπόθεση είχε χειριστεί η λησταρχίνα Μπουρμπούλια με άνωθεν εντολές από την τότε κυβέρνηση Σημίτη(στην οποία συμμετείχαν και ο Γιωργάκης αλλά και ο Βαγγέλας) να σβήσει τα ίχνη της εγκληματικής απάτης εις βάρος του ελληνικού λαού. Με μια πρώτη ματιά φαίνεται ότι η σπείρα της Μπουρμπούλιας «απαλλοτρίωσε» 17 δις δρχ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.