Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2007

Πως η Βασούλα διέψευσε το Γιωργάκη....

«Αυτοί δεν ήρθαν να κάνουν πολιτική, ήρθαν να κάνουν μπίζνες. Και εμείς κάναμε λάθη αλλά δεν κλέψαμε, αυτοί έχουν πολιτική βούληση να κλέψουν» βροντοφώναζε ο Γιωργάκης στις 16 Μαΐου.
Ανεβάζοντας λέει τους τόνους και δοκιμάζοντας τις δυνατότητες που έχει στην επιθετικότητα. Πριν λίγες μέρες όμως τον διέψευσε η ίδια η Βασούλα χωρίς να έχει πάρει φυσικά ταβόρ ή πρόζακ:"ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΕΚΑΝΑΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ!"
Άρα κάποιοι σύντροφοι (και οι πληροφορίες και οι δικές μας και της Βασούλας επιμένουν για πολλούς συντρόφους) έκαμαν όντως περιουσίες επί Πασόκ. Λεηλατώντας κυρίως δημόσιο χρήμα, ρουφώντας μίζες και κερδίζοντας «τίμια» τεράστιες προμήθειες. Άσε το τι έγινε με το Χρηματιστήριο και τα ομόλογα του Σημίτη.
Βέβαια η Βάσω δεν θέλει να έχει καμιά σχέση με αυτό το ΠΑΣΟΚ.
Κάνει όμως ένα λάθος βλέπει κλέφτες μόνο στην πλευρά Βενιζέλου ενώ θεωρεί πως στην πλευρά Γιωργάκη είναι όλοι φτωχοί και καταφρονεμένοι και της γης οι κολασμένοι.
Για κοίτα καλύτερα Βασούλα ειδάλλως μάλλον χρειάζεσαι γυαλιά ή λες μισές αλήθειες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.