Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008

66 εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις στο κινητό του Ζαχόπουλου.

Σε ένα πρόσωπο, άγνωστο μέχρι τώρα στις δικαστικές αρχές, αναμένεται να στραφεί το ενδιαφέρον του 2ου ειδικού ανακριτή, μετά την πρώτη διασταύρωση στοιχείων που προκύπτουν από τη λίστα των τηλεφωνικών κλήσεων του Χρήστου Ζαχόπουλου.


Ο «Ελεύθερος Τύπος» αποκαλύπτει τις τρεις τελευταίες κλήσεις από και προς το κινητό τηλέφωνο του Ζαχόπουλου:

- προς τον καρδιακό φίλο του, σκηνοθέτη Γιώργο Μυλωνά

- ένα μήνυμα που έστειλε στο γιο του Θανάση

- μια συνομιλία διάρκειας ενάμισι λεπτού με άγνωστη γυναίκα.


- Ποια είναι αυτή η γυναίκα από την Καλαμάτα με την οποία ο Χρήστος Ζαχόπουλος επέλεξε να μιλήσει λίγο μετά το sms που έστειλε στο μοναχογιό του, πριν επιχειρήσει το απονενοημένο;

- Τι ήθελε να της πει;

- Τι τον ώθησε να σχηματίσει στο τηλέφωνό του το νούμερο 6944 60…; -Ηταν κάποιο πρόσωπο από το οικογενειακό του περιβάλλον;



Η γυναίκα αυτή δεν ανήκει στον πολιτικό ή δημοσιογραφικό χώρο. Η συγκεκριμένη και μυστηριώδης τηλεφωνική κλήση από το κινητό του Χρήστου Ζαχόπουλου κυρίως τα κρίσιμα λεπτά πριν από το σάλτο μορτάλε του τέως γενικού γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού αναμένεται να αποτελέσει έναν από τους «σταθμούς» για τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η γυναίκα αυτή εντοπίστηκε από τον ανακριτή; Και αν ναι, γιατί δεν κλήθηκε να καταθέσει;

Πιθανόν οι συνήγοροι της οικογένειας Ζαχόπουλου, κ.κ. Αλέξανδρος Λυκουρέζος και Πέτρος Μαχάς, να γνωρίζουν το όνομά της και αν κληθούν θα μπορέσουν να το δώσουν στο δικαστικό λειτουργό.

«Σίγουρα δεν επρόκειτο για λάθος νούμερο, αφού η κλήση είναι διάρκειας ενάμισι λεπτού» βεβαιώνουν νομικοί κύκλοι.

Οι αριθμοί που συνθέτουν τις εισερχόμενες και εξερχόμενες κλήσεις στα κινητά τηλέφωνά του μαρτυρούν και την ταυτότητα των προσώπων που μίλησαν μαζί του το κρίσιμο χρονικό διάστημα, τόσο πριν από την παραίτησή του όσο και τις ημέρες και ώρες πριν από την απόπειρα αυτοκτονίας του. Το τελευταίο διήμερο, δηλαδή στις 19 και 20 Δεκεμβρίου, σύμφωνα με πληροφορίες του ΕΤ.Κ, το κινητό τηλέφωνο του Χρήστου Ζαχόπουλου χτύπησε, αλλά και…σχημάτισε νούμερα 66 φορές!

Η άρση του απορρήτου των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων του παρ’ ολίγον αυτόχειρα έδειξε ότι υπάρχουν συνολικά 66 κλήσεις- εισερχόμενες και εξερχόμενες στο κινητό του. Οι κλήσεις μαρτυρούν ότι ουδεμία τηλεφωνική επικοινωνία είχε με πρόσωπα από το Μέγαρο Μαξίμου ή από την Ηρώδου Αττικού 19.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.