Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2008

Θηρίο Ανήμερο Ο Μάκης !!!! Γιατί τον Προκαλείτε;


Στο αρχείο η καταγγελία Μ. Τριανταφυλλόπουλου για τον Σπ. Κλαδά
Στο αρχείο ετέθη από την αρμόδια εισαγγελέα η καταγγελία του δημοσιογράφου, Μάκη Τριανταφυλλόπουλου, για τον ειδικό γραμματέα της Υπηρεσίας Ειδικών Ελέγχων, Σπύρο Κλαδά.
Όπως μετέδωσε το Μega, μετά την ολοκλήρωση της έρευνας από την κ. Γκανέ, δεν διαπιστώθηκε η τέλεση αξιόποινων πράξεων και η υπόθεση μπήκε στο αρχείο. Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, ο κ. Τριανταφυλλόπουλος αναμένεται να καταθέσει στον εισαγγελέα την κασέτα με την απομαγνητοφωνημένη συνομιλία του με τον βουλευτή Κώστα Κουκοδήμο.
Ερωτηθείς για την εν λόγω τηλεφωνική επικοινωνία του κ. Κουκοδήμου με τον κ. Τριανταφυλλόπουλο, ο αναπληρωτής κυβερνητικός εκπρόσωπος αρκέστηκε να πεί πως όλα αυτά τα θέματα έχουν απαντηθεί τις τελευταίες εβδομάδες, σημειώνοντας παράλληλα πως δεν επιθυμεί να σχολιάσει δημοσιεύματα ή περιεχόμενα τηλεοπτικών εκπομπών.
Πηγή:Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE
Σχόλιο Νυκτερινού Επισκέπτη:

Γιατί μας το κάνε κυρία εισαγγελεύς ,θα τα πάρει ο Κ. Μάκης και θα αρχίσει να πατάει κουμπιά , να γράφει από κάμερες , να μαγνητοφωνεί σε ακτίνα χιλιομέτρου οπού κινείται , θα βάλει τους φίλους του ραδιοερασιτέχνες (είναι μέλος ) να ανιχνεύουν ότι κυκλοφορεί από συχνότητα στον ελλαδικό χώρο να αφουγκράζονται όλα τα σήματα , αφήστε που θα κάνει κάθε μέρα την ζούγκλα 24ώρη εκπομπή ποιος τον ακούει !!!!!!!!
Κυρία εισαγγελεύς δεν μας λυπάστε καθόλου έχουμε που έχουμε τόσα προβλήματα καθημερινά επιβίωσης μας φορτώσετε στην καθημερινότητα και τον Μάκη εδώ εχθές είχε πάρει βόλτα όλα τα κανάλια «των οχτώ» πλην κρατικών ,θα μας γίνει εφιάλτης θα κοιμόμαστε θα βλέπουμε στα όνειρά μας τον Μάκη θα ξυπνάμε πάλη αυτόν, δεν αντέχουμε σας εκλιπαρούμε!!!εκληση κάνουμε μην τον εξαγριώνετε!!!
Ο σκοπός του δεν επιτεύχθηκε να κλαδέψει τον Κλάδα ,μέχρι στιγμής φάνηκε γερό Κλαδί
Μάκη τι έγινε στόμωσε το μαχαίρι ;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.