Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2008

Επίδοξοι εφοπλιστές και η μεγάλη μπάζα με κόκα

AR3.jpg Ήταν κοινό μυστικό στους ναυτιλιακούς κύκλους του Πειραιά, ότι ο νεαρός Ρεθυμνιώτης πλοιοκτήτης Νίκος Κορνηλάκης θα επιχειρούσε να κάνει τη μεγάλη μπάζα, προκειμένου να απαλλαγεί από τα χρέη που τον έπνιγαν και όπως ήταν το όνειρό του, να κάνει δυναμικό μπάσιμο στο κλαμπ των Ελλήνων εφοπλιστών.
Το μεγάλο όνειρο του νεόκοπου πλοιοκτήτη ναυάγησε προχθές στις ακτές της δυτικής Αφρικής, όταν το υπό σημαία Παναμά μικρό φορτηγό Junior με τους 3.200 τόνους κόκας , με προορισμό τη μεγάλη αγορά της Ευρώπης πιάστηκε, μετά από παρακολούθηση, από τις ευρωπαϊκές διωκτικές αρχές.
Η εφοπλιστική του σταδιοδρομία αρχίζει μόλις τον Ιούλιο 2005, όταν αντί 260.000€ σε επιταγές μηνιαίας λήξεως, αγοράζει από την Ναυτιλιακή Εταιρία «ΛΑΜΔΑ» το μικρό φορτηγό «ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ» που είχε ρυμουλκηθεί στον Πειραιά από το Βόλο όπου ήταν παροπλισμένο. Ως εκπρόσωπος της ΛΑΜΔΑ φερόταν κάποιος Αργυριάδης Ανδρέας, ενώ στην πραγματικότητα πλοιοκτήτες ήταν οι Ρεθυμνιώτες αδελφοί Κορνηλάκη.

Περισσότερα "Επίδοξοι εφοπλιστές και η μεγάλη μπάζα με κόκα" »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.