Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

Made in Greek China

Το κείμενο-έρευνα του http://traversos.blogspot.com στις 14/01/2008 σχετικά με φιστίκια ΚΙΝΑΣ και κολοκυθόσπο ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ και τις παραπλανητικές τους συσκευασίες πήρε πανελλαδική διάσταση.

Αρχικά φιλοξενήθηκε στις 20/01/2008 από το http://www.katagelies.gr με τον σωστό τρόπο (αναφορά πηγής κτλ) και στην συνέχεια από εκεί έκανε το κύκλο του στο πανελλήνιο δημιουργώντας ιδιαίτερη αίσθηση.

Χθες Κυριακή 10/02/2008 στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του MEGA "MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ" προβλήθηκε εκτενές ρεπορτάζ με καλεσμένους και στο στούντιο. Από το τηλεοπτικό κανάλι αναφέρθηκε απλά και μόνο ότι το θέμα ξεκίνησε από το internet γενικά κι αόριστα, χωρίς καμία αναφορά στο traversos.blogspot ή και το www.katagelies.gr χάρις στο οποίο δημοσιοποιήθηκε στο ευρύ κοινό.

Αλλάζουν οι καιροί, η κοινωνία της πληροφορίας είσαι εσύ κι εγώ, η δύναμη της επικοινωνίας διανέμεται σε πολλούς και η τηλεόραση ακολουθεί σπασμωδικά φθίνουσα πορεία και στην Ελλάδα. Ας είναι κι έτσι προκειμένου να πληροφορούμαστε αυτά που πρέπει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.