Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2008

Μεταμεσονύχτια Μετρο-μανία.

Φοιτητές που διαπίστωσαν ότι μπορούν να διασκεδάσουν χωρίς να χάσουν τα μισά τους χρήματα στο ταξί, down towners που παρέτειναν τη βραδινή τους βόλτα αλλά και ηλικιωμένοι, ανάμεσά τους μία γυναίκα που γυρνούσε από αγρυπνία (!), συγκρότησαν το πλήθος των 2.500 επιβατών που χρησιμοποίησαν το μεταμεσονύκτιο μετρό κατά το πρώτο διήμερο της πιλοτικής λειτουργίας του. Το υπουργείο Μεταφορών εκτιμά ότι την Παρασκευή περίπου 1.000 πολίτες «καλωσόρισαν» το νέο μέτρο, αριθμός που το επόμενο βράδυ αυξήθηκε κατά σχεδόν 50%. Αντίθετα, οι συνδικαλιστές μέτρησαν μόλις 800 Αθηναίους που έκαναν χρήση του νέου διευρυμένου ωραρίου.
Όλοι εξέφραζαν την ικανοποίησή τους για την επέκταση του ωραρίου με μία φράση: «Γλιτώνουμε χρόνο και χρήμα!». Και ζητούσαν «ολονύχτιο μετρό ιδίως τα Σάββατα ή- έστω- δρομολόγια μέχρι τις 2.00 και τις καθημερινές». Δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που διαπιστώνοντας την ανταπόκριση του κοινού στα μεταμεσονύκτια δρομολόγια «έδειχναν» τους συνδικαλιστές ως τους κύριους υπευθύνους «για τον κίνδυνο μη εφαρμογής του μέτρου»._________Ελεύθερος Τύπος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.