Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2007

Το Πασόκ επιστήμων ανακάλυψε τα «αίτια της αυτοκτονίας», αλλά δε μας τα λέει.

Το Πασόκ γνωρίζει τα κοινωνικά αίτια της αυτοκτονίας αλλά στερεί από τη διεθνή επιστημονική κοινότητα τα φώτα της σοφίας του.

Το Πασόκ δεν πιστεύει με τίποτα ότι μπορεί ένας άνθρωπος να καταφύγει στην αυτοκτονία προκειμένου να μη βιώσει τη διαπόμπευσή του και το διασυρμό του από τα διάφορα γιουσουφάκια της παρλαπιποφόρησης.



Κακομοίρη Emile Durkheim τι έπαθες. Που να ξερες ότι έναν αιώνα μετά τη μελέτη σου για τα αίτια της αυτοκτονίας(Le Suicide)., ένα «μεγάλο δημοκρατικό κόμμα» και τα ελληνικά ΜΜΕ θα σε ξευτέλιζαν γιατί δυστυχώς οι θεωρίες σου δεν τους συμφέρουν. Ή μάλλον πρέπει να τις ράψουν στα δικά τους καραγκιοζιλίκια.



Η διεθνής επιστημονική κοινότητα πρέπει να απαιτήσει από το Πασόκ και τα greek media να παραδώσουν στους λαούς της Γης την κρυφή κοινωνιολογική σοφία που κατέχουν και να πάψουν να γεύονται, κατ’ αποκλειστικότητα, τους δι' επιφοιτήσεως, καρπούς αυτής της σοφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.