Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2007

Τι είδε ο Καραμανλής!

Το ροζ dvd παρέδωσε στη δικαιοσύνη ο Γιάννης Αδριανός, διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού, στις 21/12 (μια μέρα μετά την απόπειρα Ζαχόπουλου), που με τη σειρά του, την είχε παραλάβει από γνωστό δημοσιογράφο(ίσως, 5 μέρες πριν την απόπειρα). Οι παπαρδέλες περί του ποιος, πότε έδωσε το dvd είναι άνευ ουσίας, αφού αν αυτός ο δημοσιογράφος κληθεί από τον ανακριτή θα επικαλεστεί το δημοσιογραφικό απόρρητο και πάπαλα το ποιος και ποια, οπότε ο ίδιος ο Αδριανός πρέπει να επικαλεστεί το δημοσιογραφικό απόρρητο στην επικείμενη κατάθεσή του στον ανακριτή. Να τελειώνουμε.

Εδώ η σουρτούκω η Τρέμη και ο άρτσι μπούρτσι Θέμος επικαλέστηκαν τη λοβιτούρα του απόρρητου και δεν τους έτσουξε και αυτός που παρέδωσε το dvd….θα τα ξεράσει; Μπαρούφες.

Γεγονός είναι ότι το τεκμήριο του εκβιασμού είναι υπαρκτό πλέον και όχι νομική ζαβολιά του κάθε ματζουράνη. Αλλά το πουλημένο ελαφρολαϊκό παρλαπίπικο της δημοσιογραφίας προσπαθεί να βγάλει με το ζόρι αθώα την Ευούλα και τους ματσό δικηγόρους της. Δεν τους συμφέρει η πραγματικότητα του εκβιασμού, αλλά τα κλαπατσίμπαλα των αποχαρακτηρισμών, χωρίς να παραθέτουν κανένα απολύτως στοιχείο. Προσπαθούν να αθωώσουν το πράσινο χαβιάρι που ακουμπά η δικαιοσύνη και "μάλλον" συνδέεται με τους αποχαρακτηρισμούς ή άλλης μορφής εκβιασμούς. Αν και πάλι είναι πολύ δύσκολο να κατηγορήσεις ένα πολυμελές Αρχαιολογικό Κεντρικό Συμβούλιο για την επιστημονική του επάρκεια στο θέμα των αποχαρακτηρισμών που υπέγραφε. Γιατί είναι σαφές ότι κάτι τέτοιο δεν το έκανε ποτέ και κανένας Ζαχόπουλος, μόνος του.

Στο dvd, είναι καταγραμμένες με κινητό, «προσωπικές στιγμές» μεταξύ του king size γκόμενου Ζαχόπουλου και της κοκόνας, κλαψουρλούς Εύης. Η κυράτσα δε διακρίνεται καθαρά, αλλά στο εγκληματολογικό καταλήγουν ότι είναι αυτή. Οι προσωπικές στιγμές είναι μάλλον διανθισμένες και με διάλογο αποκλειστικά σεξουαλικού περιεχομένου.

Στην πιο σοκαριστική σκηνή, ο Ζαχόπουλος είναι δεμένος σα σκυλί από το λαιμό με S&M λαιμοδέτη και αντιστέκεται δήθεν στις ορέξεις της «Ευούλας της αθώας». Η φασαριόζικη περιφορά στο μαχαλά, εμπλουτίζεται με διάφορες ατάκες για μέλη της κυβέρνησης αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Ο Καραμανλής, βλέποντας αυτό το σούργελο, τα πήρε στο κρανίο. Είναι γνωστό τοις πάσι, ότι όποιος από τους δημόσιους λειτουργούς, υπερβαίνει τα επιτρεπτά όρια των αρμοδιοτήτων του, θα καεί από την καραμανλική οργή και θα πάει για βρούβες. Χωρίς κανένα δισταγμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.