Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2007

Η Όλγα Τρέμη δεν είπε τίποτα, επικαλέστηκε το δημοσιογραφικό απόρρητο!

Η Όλγα Τρέμη, του νταβατζή Μπόμπολα, περιέγραψε ως μια έκθεση ιδεών τη συνάντησή της με την Ευούλα. Η 34χρονη την είχε επισκεφθεί με ένα δικηγόρο στο Mega, προκειμένου να της «δώσει» στοιχεία που αφορούσαν τον τέως γγ του υπουργείου Πολιτισμού. Και επεράσανε όμορφα, ήπιαν καφεδάκι, φιλήθηκαν στο μαγουλάκι και μετά άντε ξουτ από δω, παλιόπαιδα! Δείτε το βίντεο

Η Όλγα περιέγραψε στον ανακριτή το πνεύμα της συνάντησης, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες επικαλούμενη το δημοσιογραφικό απόρρητο. βλέπετε οι μέρες είναι γεμάτες πνεύματα, οπότε άλλο ένα "πνεύμα συνάντησης", δε βλάπτει.

Σύμφωνα με τη μάρτυρα, από τη συνάντηση που είχε με την κατηγορούμενη: «δεν αποκόμισα κανένα στοιχείο που να συνδέεται με το ποινικό μέρος της υπόθεσης»....άλλα μας λέει στο Mega χαρέμι, του Μπόμπολα η Τρέμη!

Όλγα Τρέμη - Βικιπαίδεια , ΧΑΖΟΒΙΟΛΕΣ με ΟΡΑΜΑ: Το φαινόμενο Όλγα Τρέμη ! , Η Στάη με τον πρώην της Τρέμη! Ουάου. Cull , Ο γάμος της Ολγας Τρέμη - Cosmo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.