Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2007

Στην πυρά ο Ζαχόπουλος από τον Μιχαλολιάκο.

Ο Μιχαλολιάκος, με αφορμή την υπόθε­ση Ζαχόπουλου, κατηγορεί αυτούς που, στο πλαί­σιο της κομματικής δι­εύρυνσης, των ανοι­κτών θυρών και του μεσαίου χώρου, εισήλ­θαν μετά βαΐων και κλάδων, στη Νέα Δημοκρατία, κατέλαβαν ακόμη και κορυφαίες κυβερνητικές θέσεις, από όπου ικανοποιούν ιδιοτελείς σκοπούς.

Ο Μιχαλολιάκος υποστήριξε μιλώντας στον«9,84»:

«Είμαστε μία παρά­ταξη που σε θέματα διαφάνειας δε σηκώ­νουμε μύγα στο σπαθί μας. Αυτό είναι απόλυ­το. Με τους ανθρώ­πους που ντύνονται τη "γαλάζια" στολή του Νεοδημοκράτη για να λεηλατήσουν τον ελλη­νικό λαό, θα είμαστε ακόμη πιο αυστηροί. Γιατί προσβάλλουν και τον δημόσιο βίο, προ­σβάλλουν και αυτή την τιμημένη παράταξη.

Τα μεμονωμένα δεν συγκαλύπτονται. Αντι­μετωπίζονται με τη μέγιστη δυνατή αυστηρό­τητα, με τα μάτια στραμμένα στον πολί­τη και μάλιστα στον πολίτη τον αδύναμο.

Η Δικαιοσύνη έχει την ενθάρρυνση από τον πρωθυπουργό όχι μόνο να κάνει ελεύθε­ρα τη δουλειά της, αλ­λά να την κάνει σκληρά και αυστηρά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.