Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2007

Ο Πολυζωγόπουλος, διόρισε τη μισή του οικογένεια στη ΓΣΕΕ!

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ για το ΠΑΣΟΚ, να είναι βασικό στέλεχος του επιτελείου Παπανδρέου, ο πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Χρήστος Πολυζωγόπουλος. Ο γνωστός γλύφτης του Σημίτη το 1996, που σε μια νύχτα έγινε ο μεγαλύτερος υβριστής του και ταυτόχρονα ο μεγαλύτερος γλύφτης του Γιώργου Παπανδρέου. Το εν ελόγω μεγαλοστέλεχος-"μπουμπούκι" της Χαριλάου Τρικούπη διαθέτει όπως διαβάζω και στο http://apasxolisi.wordpress.com/ και άλλα... ταλέντα. Αφού παρότι πρόεδρος της ΓΣΕΕ και δη υπερασπιστής των συμφερόντων των ανέργων, διόρισε τη... μισή οικογένειά του, στη ΓΣΕΕ κατά τη διάρκεια της θητείας του! Δείτε τι αποκαλύπτει το blog για τον Πολυζωγόπουλο:
"«ΙΔΟΥ πόσες συνολικά προσλήψεις μελών της οικογένειας του ίδιου της συζύγου του και φιλικών του προσώπων , (τουλάχιστον αυτές που ξέρω εγώ γιατί η ΓΣΕΕ απασχολεί συνολικά πάνω από 200 άτομα !!) έχει κάνει ο κ. Χρήστος Πολυζωγόπουλος στη ΓΣΕΕ
1.Την αδερφή της Γυναίκας του από το Εργατικό Κέντρο Αθήνας την μετέφερε στην ΓΣΕΕ και την έβαλε στο ταμείο της οργάνωσης!

2.Μετά η αδερφή της Γυναίκας του έφερε την Ξαδέρφη της …και μια ακόμα συγγενή της γυναίκας του σε παράρτημα της ΓΣΕΕ ( ΙNE ΓΣΕΕ)

3. Δυο ανίψια του στο ΚΕΠΕΑ !

4. Την Τότε αρραβωνιαστικιά ( μιλάω για την εποχή που εργαζόμουν ακόμα) του γιου του !

5. Το 2002 την κόρη αδελφικού του φίλου, όπως την παρουσίασε, και επιχείρησε να την παρεμβάλει στο Γραφείο Τύπου της ΓΣΕΕ ως υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων … και της ανέθεσε την Ιστοσελίδα της ΓΣΕΕ την οποία εγώ είχα πρωτοστατήσει να δημιουργηθεί από το 1998 με αποτέλεσμα να είναι από τους πρώτους κοινωνικούς φορείς που είχε παρουσία στο διαδίκτυο . Και ενώ η ιστοσελίδα ήταν κατασκευασμένη από την πλέον έμπειρη τότε εταιρία την ΟΤΕΝΕΤ ανατέθηκε σε κάποιο ιδιώτη δεν ξέρω με ποιες διαδικασίες και με την συνεργασία της φιλικής αυτής πρόσληψης …και βέβαια παρουσιάζει αυτά τα αισθητικά και λειτουργικά χάλια…( κατά την άποψη μου )

6. Το 2004 εμφανίζεται από το πουθενά μια δεύτερη πρόσληψη επίσης κάποιας συνεργάτιδας του από το ΙΝΕ ΓΣΕΕ και παρουσιάζεται ως δήθεν δημοσιογράφος …μου αφαιρείται το γραφείο που είχα δίπλα στον Γραμματέα τύπου για να εγκατασταθεί η εν λόγω συνεργάτιδα …»

Αυτός δηλαδή ο τύπος, ο Πολυζωγόπουλος, "χτίζει" το Νέο ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη;................ΤοΆρθρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.