Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2007

Φοροφυγάς ο Θέμος Αναστασιάδης.

Για φοροδιαφυγή καταγγέλει το thefirstpost το Θέμο Αναστασιάδη, στις 6/12/2007:
" Του Αγίου Νικολάου σήμερα, του Οσίου Σάββα του ηγιασμένου χθές . Βοήθειά μας.
Δεν γνωρίζω τη σκοπιμότητα της αποστολής του e-mail –υπογράφεται από παλαίμαχο δημοσιογράφο της σχολής της αείμνηστης Ελένης Βλάχου- με το οποίο με παρακαλεί να υπενθυμίσω στον… αυτοδημιούργητο εκδότη με το καλλιτεχνικό-δημοσιογραφικό ψευδώνυμο Όφις ότι ο Σάββας Σπέντζας ζεί!!!
Αφεαυτής η data bank μου δεν δύναται να παράσχει πληροφορίες τέτοιας σύνθετης αναζήτησης και κυρίως δεν επαρκεί για αναδρομές στη δεκαετία του ’80. Παρόλα αυτά ας είναι καλά τα δεύτερα και τα τρίτα e-mails σύμφωνα με τα οποία ο Σάββας Σπέντζας –καθηγητής κάποτε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, ειδήμων περί τα φορολογικά και μόνιμος συνεργάτης της «Κ»- στην εποχή του ήταν η… Σάσα Μπάστα του νεαρού τότε ρεπόρτερ Θ.Α. Μέχρι και συνέντευξη σε κυριακάτικο φύλλο του είχε κάνει με τον βαρύγδουπο –όπως με πληροφορούν- τίτλο: «Οι φοροφυγάδες στο απόσπασμα».
Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεώτεροι..."

Λέτε τελικά η υπόθεση των "ορφανών" 5.000.000 ευρώ να μην έχει κλείσει οριστικά, όπως διατείνονται κάποιοι που δηλώνουν ότι "ξέρουν" και να έχουμε νέες ,και αρκετά... δραματικές εξελίξεις με γνωστό "πρωταγωνιστή-ες";

ΥΓ:Επειδή και η δική μας databank "υστερεί" περί του ονόματος Σάβας Σπέντζας, εάν γνωρίζει κανείς κάτι... ευπρόσδεκτος...... ΤοΆρθρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.