Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2007

Βράζουν 100.000 ιδιοκτήτες αυθαίρετων οικοδομών στην Ανατολική Αττική, γύρω απ’ το «Αναψυκτήριο» του Μαγγίνα :«Ελάτε να τα γκρεμίσετε αν τολμάτε»!

Θα σας καεί το σπίτι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ!
Όλη η «αυθαιρεσία» του νεοΈλληνα βρίσκονται συγκεντρωμένες στην Ανατολική Αττική. Αν και η Ανατολική Αττική είναι μια μικρογραφία του συνόλου της χώρας! Ο Μαγγίνας τους μάρανε τους υποκριτές της χούντας των Καναλιών. Ξεπερνούν τις 100.000 οι αυθαίρετες οικοδομές στην περιοχή και ανάμεσά τους καθόλου τυχαίοι άνθρωποι από όλα τα κόμματα. Ο Μαγγίνας ήταν ένας από τους χιλιάδες «παράνομους» που έχουν χτίσει τα σπίτια τους εκεί και ένας από τους εκατομμύρια Έλληνες που έχουν "αυθαιρεσίες" και "παρανομίες" στην πρώτη ή δεύτερη κατοικία τους.
Η αριστερή «Ηθική», ανήθικη και καθόλου αριστερή, βοά αυτή τη στιγμή: «Γκρεμίστε τα όλα». Και εκατομμύρια Έλληνες απαντούν:«Ελάτε αν τολμάτε. Θα σας τσακίσομε τα παΐδια»!
Γύρω από το σπίτι του Μαγγίνα υπάρχει ολόκληρη συνοικία από βίλες επωνύμων και φτωχόσπιτα ανωνύμων. Είναι κοινό μυστικό ότι τα περισσότερα έχουν χτιστεί με άδεια αναψυκτηρίου και ακολουθούν αίθουσες συνεδρίων. Οι πολεοδομίες δεν μπορούν να αρνηθούν την έκδοση τέτοιας άδειας. Οι ευθύνες ανήκουν αποκλειστικά στις Νομαρχίες και ο μόνος τρόπος «νομιμοποίησης» του «παράνομου κτίσματος» είναι η επιβολή προστίμων ανέγερσης και διατήρησης αυθαιρέτου. Αν το κτίσμα είναι προ το 2003, το πρόστιμο είναι 58 €/τ.μ., προσαυξανόμενο για κάθε χρόνο. Στον Μαγγίνα βάσει της αδείας του επιβλήθηκε πρόστιμο 8.294 €. Που σημαίνει ότι οι υποκριτές των Νέων Μέσων και των Καναλιών απλώς για μια ακόμα φορά επιβεβαίωσαν την υποκρισία τους και έχουν στήσει στον τοίχο 100.000 ιδιοκτήτες σπιτιών, μόνο στην Ανατολική Αττική. Οι ηλίθιοι της "Αντίστασης" χώστηκαν για άλλη μια φορά στις αριστερές τσέπες των Νταβατζήδων. Πολλοί βέβαια "παράνομοι", που δεν είναι καθόλου παράνομοι, δεν πληρώνουν πρόστιμα γιατί κάποια στιγμή το σπίτι μπαίνει στο σχέδιο πόλης και το κτίσμα νομιμοποιείται.
Οι περισσότεροι έχουν χτίσει με αίμα, ιδρώτα και κόπους πολλών ετών το σπίτι που οι Νομαρχίες βλέπουν ως πηγή εσόδων, αυθαίρετο αλλά και δεν τολμά να γκρεμίσει.
Για να τολμήσετε, να δούμε τι έχει να γίνει!
Φωτιά στα μπατζάκια σας
και η φωτιά θα κάψει πολλούς.
"Επαναστατική Οργάνωση Αυθαιρέτων"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.