Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2007

Κλίμα απογοήτευσης στο Μπομπολέϊκο.

Κλίμα απογοήτευσης επικρατεί αυτή την στιγμή στην αυλή του Μπόμπολα. Είχαν υπερεκτιμήσει μια ΣΠΕΙΡΑ κοινών εκβιαστών στο πρόσωπο μιας Ευούλας. Άνθρακες ο θησαυρός που θεώρησαν ότι θα «γκρεμίσει τον Καραμανλή». Τσάμπα τα Κυριακάτικα πρωτοσέλιδα που μιλάνε για "πανικό στο Μαξίμου". Έτσι θέλουν να πιστεύουν οι μεγιστάνες των δελτίων ειδήσεων. Οι τρομοκρατημένες Κυβερνήσεις βολεύουν το χυδαίο σύστημα της διαπλοκής. Είναι συνηθισμένος ο Μπόμπολας στον εκχυδαϊσμό της πολιτικής ζωής για να υπερασπιστεί τα συμφέροντά του(βλέπε βρώμικο 89).
Πόνταρε όμως σε λάθος άλογο που του βγήκε και ανόητο. Η σημερινή υπερασπιστική γραμ
μή της Ευούλας ήταν από αστεία έως γελοία. Αν την σκαπουλάρει και ο Ζαχόπουλος και πάλι την έκατσαν. Ακόμα και αν έχει πέσει θύμα εκβιασμών από τη ΣΠΕΙΡΑ της Ευούλας με αποτέλεσμα κακοδιαχείριση και αποχαρακτηρισμούς εκτάσεων από το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, πρόεδρος του οποίου ήταν ο Ζαχόπουλος. Τα πανίσχυρα και διεφθαρμένα ΜΜΕ αποφεύγουν να ασχοληθούν με το κύκλωμα των εκβιασμών, παίρνουν το μέρος της ΣΠΕΙΡΑΣ (κόρακας κόρακα, μάτι δε βγάζει) γιατί θεωρούν ότι έτσι πλήττεται περισσότερο η Κυβέρνηση. Σκηνικό στημένης παραπληροφόρησης. Η κοινή γνώμη επιτρέπεται να ασχολείται μόνο με ό,τι συμφέρει το θολό, βρώμικο και άπληστο «κόσμο του νταβατζή-επενδυτή».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.