Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2007

Από την Αλογοσκουφιάδα φτάσαμε στη Ζαχοπουλιάδα!

Γνωστά κέντρα παραπληροφόρησης είχαν επιδοθεί σε μιαν άνευ όρων Αλογοσκουφιάδα. Βλέπετε όλα αυτά τα περίεργα «ελεύθερα και νέα» δημοσιογραφικά κέντρα, έχουν άλλα κέντρα προέλευσης και υποστήριξης από πίσω τους. Ο Αλογοσκούφης αντιδρά στην καρτελοποίηση των
Τραπεζών και στη Βγενοποίηση του ΟΤΕ οπότε
αμολύστε φόλα και φάτε τον…..οι νταβατζήδες είναι μαζί σας. Τους κολλά τα ένσημα ο Λαμπράκης, ο Λάτσης και ο Βγενόπουλος και τα λεφτά πολλά.
Ολόκληρη η «Αλογοσκουφιάδα» και «Ζαχοπουλιάδα» τροφοδοτείται και ταυτίζεται με τεράστια και αιμοβόρα συμφέροντα νταβατζήδων. Λαμπράκηδων και Βγενοπουλέων που έχουν χέσει στο χρήμα την αγορά και την πιάτσα των δημοσιογράφων. Αυτοί σε συνεργασία με CIA και βάλε, είχαν στήσει και το κύκλωμα των υποκλοπών.
Μετά από τις «θυελλώδεις αποκαλύψεις» για τον Αλογοσκούφη ήρθε η ώρα να κάμουν διάλειμμα με το Ζαχόπουλο. Μια πλειάδα στελεχών και παραγόντων της Κυβέρνησης βρίσκονται υπό στενή «παρακρατική» και «παραδημοσιογραφακή» παρακολούθηση πολλά χρόνια τώρα! Είναι έτοιμοι για κάθε περίσταση. Μπορούν να κατασκευάσουν όποτε θέλουν υλικό σε όποιον στέκεται εμπόδιο στα συμφέροντα των αφεντικών. Είναι τα σκυλιά των νταβατζήδων. Υποτίθεται ότι κάνουν αγώνα εναντίον των παρακολουθήσεων και του φακελώματος από τις φασιστικές κάμερες αλλά οι ίδιοι είναι οι αρχιρουφιάνοι της μπλογκόσφαιρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.