Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2007

Πρώτη φορά στην Ελλάδα, απόπειρα αυτοκτονίας εν ενεργεία πολιτικού!

Aπόπειρα αυτοκτονίας από πολιτικό πρόσωπο εν ενεργεία, βιώνουμε πρώτη φορά στην Ελλάδα! Δεν είναι αμελητέο όπως προσπαθούν να το απαξιώσουν οι «επαναστατικές δυνάμεις της παραπληροφόρησης» και τα τσουτσέκια τους. Αποδεικνύεται ότι η τιμή και η ευθιξία είναι αξίες πανίσχυρες όσο και αν κέντρα εκπόρνευσης της ελληνικής κοινωνίας θα ήθελαν να είχαν εξαφανιστεί τέτοιες ανθρώπινες αντιδράσεις και τρομάζουν μπροστά τους γιατί μεταβάλλουν τους σχεδιασμούς τους. Τέτοιες «εστίες αντίστασης» δυσκολεύουν την ισοπεδωτική τους εξουσία και τους εκβιαστικούς τους μηχανισμούς.
Μια απόπειρα αυτοκτονίας μαζί με το παρασκήνιό της αθροιστικά σηματοδοτούν την αργή αλλά σταθερή «αλλαγή» που υφίσταται η άμυνα μας κατά της διαφθοράς.
Στην υπόθεση Ζαχόπουλου , αρκετά στοιχεία είναι γνωστά, τα περισσότερα όμως είναι εικασίες και λογικοφανή φούμαρα.

Τα περισσότερα δεδομένα δείχνουν ‘στημένη ροζ ιστορία’ με καταγεγραμμένο υλικό ώστε μια σπείρα να αποσπά ‘διευκολύνσεις’ και χρήματα. Επίσης φαίνεται ότι ο Ζαχόπουλος υπέπεσε στο αμάρτημα της υποχώρησης μπροστά στην πιθανότητα αποκαλύψεων που αφορούσαν αυστηρά προσωπικά του δεδομένα. Τέτοιες αποκαλύψεις θα είχαν κατακλυσμιαίες επιπτώσεις στην εικόνα του και στη ζωή τoυ.

Οποιοδήποτε σενάριο όμως να ισχύει, ο Ζαχόπουλος κατήγαγε νίκη μεγάλη κατά των Νταβατζήδων και της σπείρας που ‘στεγάζονταν’ στη ΓΣΕΕ γιατί δεν τους έδωσε την ευχαρίστηση να εκπορνεύσουν το ‘πάθημά του’.

Ταυτόχρονα αποδεικνύεται και ως μια μικρή νίκη της κοινωνίας ή τουλάχιστον του τμήματός της που αντιστέκεται στην κτηνώδη απληστία των νταβατζήδων, που μια ζωή χρηματοδοτούν τη «μεγάλη δημοκρατική παράταξη» και τους λοιπούς υπηρέτες Τσίπρηδες και μια ζωή συγκαλύπτουν τα εγκλήματα που συνήθως οι ίδιοι πρωταγωνιστούν ως συστηματικοί θύτες και ανυποχώρητα αρπακτικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.