Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2007

Μαϊμουδιές στα Χατζάρια του Μαγγίνα.

Η διεφθαρμένη Πολεοδομία Μαρκοπούλου που υπάγεται στη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής, μέσω της οποίας έχει πλουτίσει «ο Κόσμος του Επενδυτή» και ο κοσμάκης των βολεμένων-διορισμένων Πασοκτσήδων στη συγκεκριμένη Πολεοδομία..........μετά το θόρυβο που προκλήθηκε, προχώρησε σε αυτοψία του χώρου που ανήκει στον Βασίλη Μαγγίνα, στα Χατζάρια Κορωπίου (όχι των επίσης παράνομων διπλανών και παραδιπλανών οικιών) και υπέβαλε πρόστιμο 112.156 € + 52.782 €/έτος, στην Κατερίνα Παπαδάκη, σύζυγο του πρώην υπουργού Απασχόλησης, για πολεοδομικές παρανομίες που διαπιστώθηκαν από την αυτοψία.
Ο Γιώργος Σουφλιάς απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφων πολύ σωστά επεσήμανε ότι: "αρμόδιοι είναι η πολεοδομία Μαρκοπούλου και η νομαρχία. Τις ερωτήσεις σας πρέπει να τις υποβάλλετε εκεί και όχι σε μένα".
Σε περίπτωση εφάπαξ καταβολής, το πρόστιμο μειώνεται έως και 40%.
Οι μηχανικοί διαπίστωσαν: -αλλαγή χρήσης του κτίσματος από αναψυκτήριο σε κατοικία, -κατασκευή βοηθητικών κτισμάτων και επιπλέον κατασκευή πισίνας.
Αυτοί που χρόνια τώρα, κάνουν τα στραβά μάτια
για να τα’ αρπάζουν,
το παίζουν «αδιάφθοροι» για το θεαθήναι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.