Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2007

Φωφώ Γεννηματά:"δεν έχει μόνο ο Γιωργάκης όνομα, έχω κι’ εγώ".

Η Φωφίτσα είναι το μέλλον της Ελλάδας. Πρώτη στις δημοσκοπήσεις και δεν έχει κουνήσει ακόμα το δαχτυλάκι της. Κοριτσάκι παρδαλό του κάθε νταβατζή. Αγωνίζεται σκληρά για τους εργάτες, τους αγρότες και τους εργαζόμενους στην Εθνική Τράπεζα. Τώρα τελευταία έχει αναλάβει και τα δικαιώματα κάθε Δήμου και Βαρβαρούλας που εργάζονται σε κάτι Δημαρχεία της Αθήνας. Ένα περίεργο πράμα αυτό το κορίτσι κάνει δέκα δουλειές και δεν έχει εργαστεί ποτέ του. Πως γίνεται αυτό, μόνο οι εγκληματικές αλχημείες του Πασόκ το γνωρίζουν γιατί ως γνωστόν το Πασόκ είναι το κόμμα της παρ-αλλαγής και της «δημοκρατίας».
Η Φώφω πάει πιο πέρα από τις κάμερες και δηλώνει «δεν έχει μόνο ο Γιωργάκης όνομα, έχω κι’ εγώ». Κακές γλώσσες επιμένουν ότι το είχε ξεχάσει και της το υπενθύμισε, καλοπροαίρετα πάντα, ο Ψυχάρης που το παίζει στο Άγιον Όρος ιεροδιάκονος των επιχορηγήσεων της Ένωσης, δηλαδή τρώει καλά αλλά θέλει πάντα περισσότερα. Αυτά παθαίνει όταν κάποιος κάνει παρέα τη χαβούζα του Λαμπράκη.
Έτσι ως εν δυνάμει Πρωθυπουργίνα-Σωτηρία της Ελλάδος δεν καταδέχεται να δουλέψει στην έρμη τράπεζα του Αράπογλου και ζητά να εργαστεί νερουλού ή κάτι να κάνει στα μητρώα γεννήσεων ή Ειδική σύμβουλος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αττικής στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας, μεγάλη η χάρη Της. για να μπορεί έτσι να προετοιμάσει το μέλλον της μακριά από γκισέ που της χαλάνε λίγο το χτένισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.