Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2007

Η Μαφία των Αρχινονών της Ελλάδας και οι εκβιαστικοί μηχανισμοί.

Η Όλγα, η σκυλίτσα του Μπόμπολα, ενημέρωσε αμέσως μόλις κατάλαβε την σπουδαιότητα του υλικού που υφάρπαξε, το Mεγάλο Αφεντικό. Ο Αρχινονός της Ελλάδας και η υπόλοιπη Μαφία, ποτέ δεν έχουν εγκαταλείψει τα σχέδια αποσταθεροποίησης του Καραμανλή και άδραξε την ευκαιρία για σκηνοθεσία εκβιασμών....το αγαπημένο τους χόμπι άλλωστε.
Οι νταβατζήδες είχαν στήσει το κύκλωμα παρακολούθησης Καραμανλή σε συνεργασία με την Αμερικάνικη Πρεσβεία πολύ πριν τη γνωστή περίοδο των υποκλοπών. Παλαιότερα μεσολαβούσε "αυθόρμητα" η "17η Νοέμβρη". Τώρα υπάρχουν άλλες μέθοδοι χειραγώγησης του συστήματος!
Κάτι σούρτα φέρτα του Καραμανλή με Ρώσους, είχαν τρομάξει το "γοητευτικό" κόσμο του Επενδυτή-Νταβατζή. Ο Καραμανλής τόπαιζε ανεξάρτητος, οπότε πρέπει να του ψήσουν το ψάρι στα χείλη. Δεν τους έβγαινε εύκολα, οπότε ενεργοποίησαν κλασικούς μηχανισμούς παρακολούθησης με ρουφιάνους, κοριτσάκια, λεσβίες και αγοράκια για να εκβιάζουν ένα σύστημα που θεωρούν ότι τους ανήκει άνευ όρων. Όσο πιο κοντά γίνεται στον Καραμανλή και στην Νατάσα, τόσο πιο καλά..
Αμερική, CIA και τα δουλικά τους οι νταβατζήδες (θύματα συχνά και οι ίδιοι διαφόρων εκβιασμών "μυστικών" ή σκηνοθετημένων πληροφοριών). Έτσι δένεται το σύστημα. Τέτοιους εκβιασμούς με σεξουαλικό περιεχόμενο έχουν υποστεί όλοι οι Πρωθυπουργοί μας, μετά τη Χούντα. Άλλες τόσες (plus κοκαΐνες και αγοράκια) έχουν υποστεί και οι ίδιοι οι νταβατζήδες. Στημένη βρώμα και παγίδες δυσωδίας.
Για διάλειμμα βάζουμε φωτιές και καίμε όλη την Ελλάδα.
Ή εμάς ή τίποτα. Με τους Ρώσους ποτέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.