Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2007

Ο Βγενόπουλος με γνωστή ΠΑΣΟΚτσού σε κεντρικό εστιατόριο.....

Γνωστή κυρία ΠΑΣΟΚτσού εθεάθη συνεπαρμένη να συζητά με τον αξιότιμο κ. Βγενόπουλο σε γνωστό εστιατόριο. Φυσικά και δεν ήταν καθόλου τυχαία η συνάντηση.
-¨Α κύριε Βγενόπουλε, χαρά μου που σας βλέπω"
-"Ευγενεστάτη Κυρία ΠΑΣΟΚτσού καθίστε να σας φιλέψω παϊδάκια".......
Η Κυρία με τις τσάντες εκτελούσε ειδική αποστολή του Μεγάλου ΓουΠου για να μάθει τι ακριβώς πρέπει να υποστηρίξει το "κόμμα του λαού" στις τρικλοποδιές που του στήνει η Κυβέρνηση. Τακτική ξεπουλήματος, βλέπε "Βασικός Μέτοχος" : όλα για τους νταβατζήδες.
Στην πραγματικότητα και η Κυβέρνηση ζητά να καθυστερήσει την επιθετική πολιτική που εφαρμόζει ο Βγενόπουλος στον ΟΤΕ. Αυτός όμως βιάζεται και κάλεσε ενισχύσεις!
Ήδη έχει διαρρεύσει ότι έγινε το μπαχτιρντί μεταξύ Παπανδρέου και Κοτζιά για το θέμα της Μarfin, Επειδή όμως κάποιοι "Κουρδιστοί" ή "Κουνιστοί" θα σας γελάσω, δεν μπορούν να κάτσουν κάτω τον κώλο τους και ετοιμάζονται για Επανάσταση στους δρόμους της βλακείας, με αρχηγό Γιωργάκη βγήκε έξω και ζήτησε σε έντονο επαναστατικό και αριστερό ύφος :"Ο ΟΤΕ να παραμείνει βασικό εργαλείο του δημοσίου".
Που νάξεραν οι Κουρδιστοι KilliBillίρηδες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.