Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2007

Λιάπης VS Ζαχόπουλος και στη μέση οι νταβατζήδες.

Ο Λιάπης μόλις πληροφορήθηκε προ μίας βδομάδας τους καβγάδες Ζαχόπουλου με δύο «περίεργες» κυρίες στους διαδρόμους του Υπουργείου ενδιαφέρθηκε να μάθει τι, πως και γιατί/ οι φήμες ήδη οργίαζαν αλλά ως εκ θαύματος!!!, φτάνει το «σεξουαλικό υλικό» στα χέρια του!

Αμέσως κάλεσε το Ζαχόπουλο στο γραφείο του και του εξήγησε ότι δεν μπορεί να τον καλύψει γιατί είναι συνήθης τακτική στα νέα μέσα «δημοκρατικού ψεύδους» η εκτόξευση ευθυνών προς τα πάνω με φασιστικό τρόπο όταν κάποια ατασθαλία αφορά συνεργάτη Υπουργού της Κυβέρνησης. Η ευθύνη ισχύει συλλογικά γιατί έτσι γουστάρουν οι νταβατζήδες. Έτσι λερώνουν τον Καραμανλή που τους έχει κάτσει στο σβέρκο και δεν αφήνει τη ματζαδούρα ανεξέλεγκτη όπως ίσχυε επί «σοσιαλισμού». Είναι νωπή ακόμα η προσπάθεια απόδοσης ευθυνών συλλογικά στον Αλογοσκούφη και στην Κυβέρνηση με "παραποιημένες" υποθέσεις ατασθαλιών και εκβιασμών από οικονομικές υπηρεσίες! Φυσικά πίσω από τέτοιες ενορχηστρωμένες επιθέσεις «κρύβονται» πανίσχυρα, άπληστα και βρώμικα κέντρα τύπου.


29 νταβατζήδες

συνιστούν:λάσπη

στον Καραμανλή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.