Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007

Ο εκβιασμός Ζαχόπουλου και οι κομπίνες της κυρίας.

τα 45αρια αντικαταστάθηκαν, από παρακρατικές πένες.
Οι αντίπαλοι σήμερα εξοντώνονται διαφορετικά. "Ηθικά"
Όσο πιο πολύ προχωράει τόσο πιο πολύ θα διαπιστώνετε όλοι σας ότι βρισκόμαστε μπροστά σε καραμπινάτο εκβιασμό όχι του Ζαχόπουλου αλλά της Κυβέρνησης γενικότερα. Τι στοιχεία έχει η κυρία δεν το ξέρω. Σε κάθε περίπτωση όμως εγώ αν είχα την εξουσία να αποφασίσω, τι θα γίνει, θα έκλεινα την ίδια μέσα και τα αφεντικά της (γιατί μάλλον έχει πολλά) για εκβίαση και τους άλλους για τις κομπίνες που έχουν κάνει.
Επίσης δε νομίζω ότι την έφερε στον άλλο γιατί δεν τη διόρισε! Τόσους και τόσους διόρισαν. Θα διόριζαν και αυτή. Απλά τον έπιασε από το γιακά και του είπε: "Κοίτα τι δωράκια σου έχω. Ή μας κάνεις αυτό, το άλλο και το άλλο, ή σε καίμε". Τώρα επειδή δεν τους παίρνει να τα πούνε λένε για διορισμούς ρόζ σκάνδαλα και πράσινα άλογα. Εδώ παίζονται δις και τώρα που μιλάμε γίνονται διαπραγματεύσεις τι θα βγει τι δε θα βγει ποιος θα πάρει ποια δουλειά και τα σχετικά. Αυτό είναι το σκάνδαλο.
Με μερικές κασέτες να εκβιάζεται η κυβέρνηση. Συγγνώμη αλλά είμαστε γελοίοι αν το ανεχόμαστε αυτό. Αυτό ρε σεις σημαίνει κατάλυση πολιτεύματος. Αυτού του Μπουρδελοπολιτεύματος που έχουμε και που το λέμε δημοκρατία, που ο θεός να την κάνει δημοκρατία. Στη δημοκρατία υπάρχουν θεσμοί και κανόνες.
Εδώ υπάρχουν λαμόγια νταβατζήδες κι εκβιαστές.
Και μια παρομοίωση:Παλιά καταλύαμε το πολίτευμα με τάνκς
τώρα με εκβιασμούς και κωλοφυλλάδες.
το έστειλε ο Cardius

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.