Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2008

ΚΑΡΧΙΜΑΚΙΣΤΑΝ: Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΚΑΦΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΑΥΛΩΝ.

Δεν θα περίμενε κανείς περισσότερη υπευθυνότητα και σύνεση από τους φαύλους του ΠΑΣΟΚΙΣΤΑΝ (και ιδιαίτερα της επαρχίας του ΚΑΡΧΙΜΑΚΙΣΤΑΝ, βλ. http://karximakistan.blogspot.com/ ), αλλά και οι αντοχές μας έχουν τα όριά τους!
Οι πανάθλιοι κρίνουν "εξ ιδίων τα αλλότρια"! Επειδή το όνειρο του μακαρίτη του Ανδρέα ήταν να μεταβάλει την Ελλάδα σε "δημοκρατία" Κανταφικού και... αλβανικού μοντέλου (κάτι σαν το ΙΡΑΚ του Σαντάμ Χουσείν), όπου όλες οι εξουσίες θα απορρέουν από τον... "φύρερ" και όχι από το Λαό, νομίζουν οι επίγονοι της "Αλλαγής" ότι και οι άλλοι είναι σαν τα μούτρα τους!!! Και με περίσσιο θράσος και υποκρισία επιτίθενται καθημερινώς στην ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη, επειδή δεν... ικανοποιεί το κόμπλεξ του Γιωργάκη εναντίον του Καραμανλή!!!Μα δεν το βλέπουν οι κάφροι; Όσο συκοφαντούν, όσο λοιδορούν, όσο κάνουν την τρίχα τριχιά, τόσο θα καταβαραθρώνονται στη συνείδηση του Κυρίαρχου Λαού που - ευτυχώς - δεν ξεχνά τις απάτες και τις απίστευτες λαμογιές της μαύρης 20ετίας τους!!!
Η πρόσφατη δημοσκόπηση στο Έθνος της Κυριακής δείχνει άνοιγμα της ψαλίδας και ραγδαία πτώση όχι μόνο της ΝΔ (αναμενόμενο με τόσα καυτά θέματα ανοικτά, όπως το ασφαλιστικό, αλλά και προσωρινό, όπως θα δείξει το μέλλον...) αλλά κυρίως του ΠΑΣΟΚ!!! Πρώτη φορά στην Ιστορία του τόπου - ίσως και παγκοσμίως - η φθορά του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης εμφανίζεται ποιοτικά και ποσοτικά μεγαλύτερη και σοβαρότερη από αυτήν του κυβερνητικού κόμματος, και μάλιστα στη δεύτερη συνεχόμενη θητεία του τελευταίου!ΒΑΣΤΑ ΚΑΛΑ ΓΙΩΡΓΑΚΗ! ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ... ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ... ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ!!! ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΕ...ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ... ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΣΤΗΝ... ΠΡΩΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ;

DeFreJus

videocarnage

filelephtheros

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.