Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2007

Υποκριτές και …αποκαλύψεις του Κώλου

Φίλες και φίλοι να με συγχωρείται αλλά όλες αυτές οι …αποκαλύψεις που ακούμε είναι του κώλου και εξηγούμε: Δηλαδή πρώτη φορά ακούσατε ότι στην Ελλάδα το υπουργείο πολιτισμού μοίραζε εκατομμύρια σε δραχμές παλαιότερα και ευρώπουλα τα τελευταία χρόνια σε διάφορα σωματεία και διάφορες οργανώσεις; Όποιος λοιπόν βγαίνει και λέει ότι δεν την ήξερε τη δουλειά που έκανε τόσα χρόνια τώρα ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΣΕ να κάνει , το υπουργείο πολιτισμού, είναι υποκριτής και ψεύτης.
Σας καλούμε κύριοι αναλυτές, τηλεδικαστές, δημοσιογράφοι και λοιποί υπερασπιστές της διαφάνειας να κάμετε ελέγχους στο υπουργείο πολιτισμού από το 1990 και εξής, δηλαδή από την υπουργεία της κ. Μπενάκη, Μπαγκογιάννη, Μελίνας , Μπένου, Βενιζέλου, Πάγκαλου, Καραμανλή , Βουλγαράκη , Λιάπη αλλά και στο έργο όλων των γραμματέων που πέρασαν από αυτό το υπουργείο. Να δούμε επιτέλους πότε μοιράστηκαν και σε ποιούς τα ποιο πολλά κονδύλια. Να μάθουμε επιτέλους πόσο στοίχισε το ΛΑΜΠΡΑΚΟμέγαρο μουσικής. Να μάθουμε επίσης όλα αυτά τα χρόνια ποιος ήταν ο ρόλος του ΚΑΣ. Διότι, μη μου πείτε ότι και για το ΚΑΣ τώρα ακούσατε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.