Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2008

Η Τρέμη και το MEGA τα σκάνε στο Ρεγκούζα.

170.000 "άρπαξε" από την Τρέμη και τον Μπόμπολα ο Ρεγκούζας.
Άντε ρε, σε καλή μεριά! Τυχεράκια!
Πόσα θα σκάσουν στο Ζαχόπουλο;
Αποζημίωση 170.000 ευρώ επιδικάστηκε, σύμφωνα με απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, στον βουλευτή και πρώην υφυπουργό Οικονομικών Αδάμ Ρεγκούζα για προσβολή του, από τον τηλεοπτικό σταθμό Mega. Το νταβατζίδικο αυτό κανάλι έχει ως πάγια τακτική να καθυβρίζει όποιον τολμήσει να κουνηθεί στα συμφέροντα Μπόμπολα και λοιπών παρακρατικών συμφερόντων.
Το Δικαστήριο έκρινε ότι η παρουσιάστρια Όλγα Τρέμη και δύο δημοσιογράφοι του δελτίου ειδήσεων, ονομάζοντας «ρεγκουζάκια» επίορκους εφοριακούς υπαλλήλους και συνδέοντας το επώνυμο αυτό με παράνομα «κυκλώματα», «διαφθορά» και «μαύρο χρήμα», προσέβαλαν την τιμή και την υπόληψη του εν λόγω πολιτικού.Η απόφαση υπ. αρ. 7932/2007 του Πρωτοδικείου, μεταξύ άλλων, αναφέρει: «Αν ο λόγος κάθε πολίτη, συνεπώς και ο δημοσιογραφικός λόγος, δεν είναι τεκμηριωμένος, απλώς δεν πρέπει να εκφέρεται δημοσίως.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.