Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2008

Η κακοποίηση των γεγονότων από τα διαπλεκόμενα κέντρα ενημέρωσης.

Στα κανάλια της διαπλοκής έχει στηθεί ένα διεστραμμένο πανηγύρι κακοποίησης και στραγγαλισμού των γεγονότων, στην υπόθεση Ζαχόπουλου – Τσέκου. Πάνε να μας πούνε ότι η προστυχιά και ο εκβιασμός αναβαθμίστηκαν ως ενδεδειγμένες συμπεριφορές για ένα νέο που ψάχνει να βρει δουλειά. Είναι θεμιτό για μια κοπελίτσα, να «δωρίζει» το πράμα της σε σκευωρίες, εκβιασμούς και πολιτικά παιχνίδια. Έτσι πρέπει να διαπλάθονται οι παίδες και οι παιδίσκες. Να χαρίζουν το σώμα τους στις υπηρεσίες των εκβιαστικών πολιτικών μηχανισμών(Πασόκ και ΜΜΕ) για μια θέση στο δημόσιο.
Ολοφάνερη η διαστροφή της ενημέρωσης. Σιγά τώρα μην πιστέψουμε ότι οι δικηγόροι της ΓΣΕΕ προστάτευσαν την παρθενιά της Εύης και πάλευαν για τα δικαιώματα της τίμιας Πασπίτισας-συντρόφισσας. Πλάκα μας κάνουν ή για κουτορνίθια μας περνάνε; Κουτορνίθια που σιτίζονται αποκλειστικά με τα πίτουρα της επικίνδυνης παραμόρφωσης των ειδήσεων που απεργάζονται τα, βουτηγμένα στη διαπλοκή, διαστροφή και διαφθορά, οικονομικά και συνδικαλιστικά παράκεντρα της χώρας. Συνυπογράφουν αυτή την τερατολογία τα μακιαβελικά δημοσιογραφικά όργανα των έκφυλων νταβατζήδων.
Σηκώθηκε ο βούρκος να κηρύξει "φαρισαϊκή ηθική" στην κοινωνία….Έλεος!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.