Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2008

Οσιομάρτυρα πάνε να βγάλουν τα κανάλια και το Πασόκ, την Εύη.

Κάθε εποχή έχει τους οσιομάρτυρές της. Η σημερινή έχει την Αγία Εύη. Πάνε να μας παρουσιάσουν το Ζαχόπουλο ως τέρας δύναμης, απληστίας, ραδιουργίας, σεξουαλικής πείνας και «διαφθοράς» .Έτσι συμφέρει την παντοδύναμη παραεξουσία και το νταηλίκι του συστήματος των καραδιεφθαρμένων νταβατζήδων. Η Εύη βρήκε τον αγαπητικό της. Αυτοί που εκμαύλισαν το κορίτσι και οργάνωσαν όλο το σχέδιο, το προστατεύουν, δια πυρός και σιδήρου. Ταυτίζονται ακόμα και στην υπερασπιστική γραμμή και αναρωτιούνται γιατί άραγε ένα φτωχό κορίτσι μπήκε φυλακή, όταν το μόνο που ήθελε ήταν μια θέση στον ήλιο του δημοσίου(στοιχείο της πνευματικής παράδοσης του Πασόκ) και στο κέντρο της Καραμανλικής παρέας(!); Εδώ το δαιμόνιο της παραπληροφόρησης, κόλλησε. Δεν μπορεί να δει ούτε την πράσινη αλητεία των δικηγόρων της ΓΣΣΕ, ούτε τη διατεταγμένη υπηρεσία παγίδευσης ενός κολλητού της «παρέας» Καραμανλή. Όλα σταματούν στην τεράστια εξουσία(!) που είχε ο Ζαχόπουλος και στην τιμιότητα(!) της σκληράς εργαζόμενης Πασοκατσούς στο δημόσιο(!)
Η «τίμια» Ευούλα κρατούσε ένα dvd και εκβίαζε στα κανάλια. Τα κανάλια μόνταραν το dvd και παρέδωσαν ό,τι ήθελαν στο Μαξίμου για να σκηνοθετήσουν το «ροζ» σίριαλ. Κρατάνε με ακριβώς τον ίδιο τρόπο ολόκληρο το dvd (αμοντάριστο) και εκβιάζουν την Κυβέρνηση με υπονοούμενα για το τι λένε «οι εραστές» για τον Καραμανλή. Η Κυβέρνηση λέει, έτσι αποφάσισε η διαπλοκή, τρέμει τις αποκαλύψεις. Φοβάται το περιεχόμενο των συνομιλιών «των εραστών»…..Μπούρδες!
-«Διόρισέ με κοιλαρά μου στο δημόσιο, την κακομοίρα τη συμβασιούχα του σεξ»
-«κοπέλλα μου, η Ανέμη της Νατάσας και οι «ΕΓΕΣ» του Τσαντέϊκου παίρνουν μη κυβερνητικές επιχορηγήσεις»….και άλλες σπαρταριστές σαχλαμάρες, αποκαλύπτονται στο περιθώριο του σεξ μεταξύ ενός «πανίσχυρου» Δεξιού και μιας «σκληρά εργαζόμενης στον στοματικό έρωτα» πασοκοπρακτόρισσας
Στον επόμενο τόνο είναι ικανοί να ανακηρύξουν την Ευούλα, Αγία των «κακομοίρηδων» Διορισμένων στο Δημόσιο……εκεί θα οδηγηθούμε αν δεν επέμβει ένας βαρβάτος Εισαγγελέας να καλέσει την πράσινη συμμορία της ΓΣΕΕ για να ξετυλίξει το κουβάρι των εκβιαστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.