Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2008

Η σπείρα των εκβιαστών ακουμπά ΠΑΣΟΚ.

Χθες ο αντίπαλος πλήρωνε με τη ζωή του
Σήμερα με την ηθική εξόντωσή του.
Από την πρώτη στιγμή το 2ξίδιο υποστήριξε την ύπαρξη σπείρας εκβιαστών ([και 2]) στην υπόθεση Ζαχόπουλου και καυτηρίασε την ύποπτη στάση του «δημοκρατικού» τύπου των νταβατζήδων που υποστήριζαν διάφορες σαχλαμάρες για την Εύη, πέραν του ολοφάνερου. Της ενεργούς δηλαδή συμμετοχής σε κύκλωμα και της ίδιας. Επίσης αναδείξαμε τα ψέματα της Εύης και του περίφημου δικηγόρου Χρήστου Νικολιτσόπουλου. Οι νταβατζήδες μόλις σήμερα βλέπουν εκβιασμό! Η υπόθεση δεν τους πήγε στην αυλή του Καραμανλή αλλά τους οδηγεί κατευθείαν στην αυλή του Παπανδρέου και στον κολλητό του, Πολυζωγόπουλο. Στο βάθος του κήπου κρύβεται και πάλι ο καταπράσινος ήλιος του Πασόκ. Δε μπορούν να συνέλθουν από την ήττα των εκλογών και χρησιμοποιούν κάθε πρακτική για να αποδυναμώσουν προσωπικά τον Καραμανλή.
Μόλις σήμερα τα «ΝΕΑ του Λαμπρακιστάν» βλέπουν την Κυβέρνηση να κάνει στροφή στο χειρισμό της υπόθεσης, προβάλλοντας πλέον την εκδοχή της δράσης κυκλώματος που είχε στοχοποιήσει τον πρώην γενικό γραμματέα.

Νομίζουμε ότι τώρα, σε ανακριτικό επίπεδο, η υπόθεση πάει να κάτσει στις πραγματικές της πολιτικές διαστάσεις. Φυσικά και η Τσέκου και ο Ζαχόπουλος πρέπει να μιλήσουν αλλά και όλοι οι φάκελοι που χειρίστηκε ο πρώην Γενικός Γραμματέας πρέπει να ανοίξουν.

Αποδείχτηκε για άλλη μια φορά όμως το θράσος των νταβατζήδων και των κονδυλοφόρων τους. Τη στιγμή που όλα δείχνουν πράσινη σπείρα αυτοί διυλίζουν τα ψέματα γιατί τους έμειναν ο κώνωπας, η γκαμήλα και οι βαλίτσες γεμάτες πράσινο χρήμα από τα σιωπηρά σκάνδαλα Πασόκ. Αποσιωπούν την εμπλοκή των δικηγόρων και του Νικολιτσόπουλου γιατί μέχρι στιγμής, τους έχουν φανεί χρήσιμοι αλλά και επειδή αυτοί οδηγούν κατευθείαν στην τρύπα του Πασόκ. Αυτό το σενάριο τους έχει πανικοβάλει και γι’ αυτό υπάρχει αγωνία και μεθόδευση για αλλαγή της ατζέντας σε κατασκευασμένες ειδήσεις. Τα πάντα οδηγούν στην πολιτεία του συστήματος Πασόκ που κατασκοπεύει, υποκλέπτει και φακελώνει τους συνεργάτες του Καραμανλή και πολλούς Έλληνες που τολμούν να μην ανήκουν στους «φίλους και μέλη». Αυτό το κύκλωμα που δρα ανενόχλητο και σχετίζεται με πράσινα, παρακρατικά και αυτονομημένα πρακτοριλίκια αποδείχτηκε ότι μπορεί να κάμει μεγάλη ζημιά στον κανακάρη και στο εκβιαστικό κύκλωμα του γοητευτικού κόσμου του «Επενδυτή-Νταβατζή».

Οι πρακτορίσκοι του συστήματος Πασόκ βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και δεν περίμεναν τέτοιο ανάποδο γύρισμα. Παραγράφουν με υπερβολικά άκομψο τρόπο τη συλλογική μνήμη και κρίση. Καθυβρίζουν την κοινωνία και τους πολίτες, που περίμεναν από το Πασόκ ένα ειλικρινές συγνώμη για τις τεράστιες ευθύνες του, στην παρακμή της ελληνικής κοινωνίας και όχι βυζαντισμούς, παρακολουθήσεις και εξευτελισμούς συμβασιούχων και γραμματέων.

Οι πράσινες ακρίδες προτίμησαν το δρόμο της λάσπης, της κακοποίησης των γεγονότων και της ραδιουργίας. Ο Παπανδρέου αποδεικνύεται ότι είναι πράγματι μικρός, ασήμαντος και υποχείριο Καρχιμάκηδων-Κλουζώ και ανήθικων συνδικαλιστών πρακτόρων που έχουν πιστέψει ότι με την ανηθικότητά τους θα ρίξουν «τη χούντα του Καραμανλή». Και το χειρότερο. Το έχει πιστέψει και ο ίδιος ο Γιωργάκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.