Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2007

Το dvd έκαψε την "Αγία" Ευούλα.

Σκούρα τα πράματα για την Εύη. Η ύπαρξη και το περιεχόμενο του dvd καίει την υπερασπιστική της γραμμή. Το σκηνικό έχει ανατραπεί για την ίδια και όσους κρύβει. Αποδείχτηκε το ψέμα, η απληστία, οι αντιφάσεις και το σχέδιο που είχε οργανώσει με κάθε λεπτομέρεια και εκμεταλλεύτηκαν οι πράσινοι προστάτες της
Όσο και να επιμένει ο δικηγόρος της, ότι δεν είχε παραδοθεί στην ανάκριση το υλικό του dvd τόσο αποδεικνύεται ότι η γραμμή τους ήταν το ψέμα και μόνο. Η ανάκριση προσπάθησε και πέτυχε να αποδείξει ότι είναι ψεύτες και κρύβουν τα σημαντικά στοιχεία της πλεκτάνης που είχαν στήσει, προσδοκώντας το "θάνατο" του Ζαχόπουλου.
Πρέπει να τα ξεράσει όλα γιατί υπάρχει ο «κίνδυνος» να συνέλθει ο Ζαχόπουλος οπότε τα πράγματα θα είναι όχι σκούρα, αλλά μαύρα σαν καλιακούδα. Πρέπει να μας εξηγήσει το ρόλο των δικηγόρων που εμπλέκονται στον εκβιασμό και αν τα όρια του εκβιασμού εξαντλούνται σε μια θέση στο δημόσιο. Γιατί ο εκβιασμός της Εύης δεν κοστίζει διακόσια χιλιάρικα αλλά έχει βάθος, ύψος, πλάτος και πλάτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.