Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2008

Οι ψευτο-σοσιαλιστές του Πασόκ τα βρίσκουν με τους εθνικο-σοσιαλιστές του ΛΑΟΣ.


Σε μέγα σκάνδαλο που πλήττει άμεσα την εικόνα του Πασόκ τείνει να εξελιχθεί η υπόθεση Ζαχόπουλου. Όσοι διαθέτουν λίγη απλή λογική, έχουν ήδη αντιληφθεί και αυτό το παιχνίδι σκοταδισμού, εκπόρνευσης και απληστίας που παίζουν τα καναλαρχικά συμφέροντα, στην ίδια ευθεία με τα «δημοκρατικά» κόμματα ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ!. Νομίζουν ότι ο λαός τρώει κουτόχορτο. Αλλά είπαμε αυτό το αποδεικνύουν, μόνο δημοκρατικές διαδικασίες όπως οι εκλογές. Στην προσπάθεια του, ο Γιωργάκης να πλήξει την εικόνα Καραμανλή, γιατί αυτό τους καίει, κατέφυγαν στην πλήρη απαξίωση της πολιτικής. Θίγουν υπολήψεις, καταπατούν ατομικά δικαιώματα, προσβάλλουν τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού και συνεργάζονται με το διάβολο που λέγεται ΛΑΟΣ. Τα χέσε ΜΜΕσα όμως τα κάνουν γαργάρα γιατί έτσι διακυβεύονται τα συμφέροντά των αφεντικών τους, δηλαδή του σύγχρονου παρακράτους. Δεν είναι όμως καθόλου παράξενο ένα ψευτο-σοσιαλιστικό κόμμα να τα βρίσκει με ένα εθνικο-σοσιαλιστικό. Ο "σοσιαλισμός" υπάρχει εκ των πραγμάτων και στις δύο τάσεις. Και στην πραγματικότητα είναι μια μεγάλη μπαρούφα. Πάνε να μας πείσουν ότι ξαφνικά έγιναν σοσιαλιστές τα λαμόγια των καναλιών, οι εκβιαστές-νταβατζήδες, τα μεγαλοσυμφέροντα, τα καρτέλ του ΣΕΒ και οι βολεμένοι στις κλίκες των διορισμένων. Πλάκα μας κάνουν;


Έβαλαν κάτω οτιδήποτε είχε σχέση με το Ζαχόπουλο. Το ποδοπάτησαν. Οπουδήποτε εργάστηκε ο άνθρωπος στιγματίστηκε ως παράνομο. Ελαφρά τη καρδία. Όπως κάθε χούντα εξάλλου έτσι λειτουργεί και η χούντα των καναλιών (χωρίς κανένα εισαγωγικό παρακαλώ). Ο Ζαχόπουλος «καταχράστηκε», «καταπάτησε», «διόρισε» και «τα πήρε», χωρίς να προσκομίζουν κανένα απολύτως στοιχείο που να αποδεικνύει τις κατηγορίες. Παραμύθια για μεγάλους γιατί περιέχουν και τσόντα!


Ο Ζαχόπουλος πρέπει να ζήσει και θα ζήσει, για να υποστηρίξει την τιμή του και την υπόληψή του. Πρέπει κάποιος να αντιδρά στον οχετό της δημαγωγίας και της φαισιστοτηλεοπτικής εκτροπής. Αυτοί είναι υπνωτισμένοι από την τεράστια δύναμη που διαθέτουν. Κάποτε, κάποιοι πρέπει να αντιδρούν, έστω δια της νομικής οδού, για να «τα σκάνε» αυτοί που αυθαδέστατα θεωρούν ότι απλά «κάνουν τη δουλειά τους» ενώ στην πραγματικότητα εξυπηρετούν βρώμικα κέρδη, ύποπτα συμφέροντα και ιδιοτελή οφέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.