Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2008

Οι Κυβερνήσεις δεν χάνουν όταν αποκαλύπτουν.

Η μιντιακή και δημοσιογραφική χούντα, έδειξε για άλλη μια φορά τα μαύρα νύχια της, στην υπόθεση Ζαχόπουλου. Τα Ζωνιανά έπαψαν να “πουλάνε” και οι αδίστακτοι εργολάβοι των καναλιών έδωσαν κρέας και αίμα στα πειθήνια και ακριβοπληρωμένα τηλεπερσονιάρικα τσιράκια τους….…
Στόχος πάντοτε ο Πρωθυπουργός, ο Κώστας Καραμανλής. Κάνουν την τρίχα τριχιά, τραβούν τις δήθεν αποκαλύψεις τους από τα… μαλλιά και δεν δεν τους βγαίνει το στημένο παιχνίδι… Σε κάθετη αντίθεση με τους αρχιερείς της διαπλοκής των πασοκικών κυβερνήσεων του χθες - ο Ηγέτης της Μεγάλης Φιλελεύθερης Δημοκρατικής Παράταξης δεν ανέχεται μύγα στο σπαθί του. Δεν μπορούν να ανεχθούν ότι ο Καραμανλής πατάσσει άμεσα κάθε εκδήλωση παρακμιακών φαινομένων διαφθοράς και μη χρηστής διαχείρισης! Υποτίθεται ότι αυτοί έπρεπε να «εξοντώνουν» κάθε πτυχή της διαφθοράς. Μπορούν όμως οι διεφθαρμένοι διαπλεκόμενοι να χρήζουν εαυτούς «τιμωρούς»; Ευθαρσώς απαντάμε:«Δεν μπορούν».
Είναι αυτονόητο ότι ένας Ηγέτης δε μπορεί να γνωρίζει το ηθικό ποιόν ή τις προθέσεις των στελεχών που αξιοποιεί. Κρίνει από την μέχρι τούδε βιοτή τους. Μόλις όμως προκύψει μια έκνομη πράξη ή υπόνοιες και αποχρώσες ενδείξεις για κάτι παρόμοιο - ο Κώστας Καραμανλής δεν παίζει με τις δεσμεύσεις του έναντι του Κυρίαρχου Λαού για αντιμετώπιση της διαφθοράς στο δημόσιο βίο της Χώρας!

Τέλος πάντων να αποφασίσουν: φταίει η δε φταίει ο Σημίτης για το έγκλημα του Χρηματιστηρίου και τις μίζες που μοίραζε αφειδώς η SIEMENS στις πράσινες ακρίδες; Φταίει ή δε φταίει ο πατέρας Βούτσης για το γιό του ληστή;
Το αστείο αλλά και εξωφρενικό είναι ότι οι χολωμένοι αντίπαλοι του Πρωθυπουργού τον… εγκαλούν όταν αυτός έχει ήδη φέρει στο φως κάθε ύποπτη υπόθεση· όταν έχει παραπέμψει το σχετικό φάκελο στην ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη!
Και επειδή το αμετανόητο σύστημα ΠΑΣΟΚ δεν έχει τι άλλο να προσάψει σε μια τόσο διαφανή και τίμια στάση του Πρωθυπουργού μετέρχεται το επικίνδυνο και ανήθικο παιχνίδι της υπονόμευσης των Θεσμών της Δημοκρατίας, αμφισβητώντας το κύρος και τη λειτουργία των δικαστών και εισαγγελέων της Χώρας.


Δημοκτατία-Ελευθερία-Κοινωνική Δικαιοσύνη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.