Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2008

Καλείται για συμπληρωματική κατάθεση η Τσέκου.

Η Τσέκου λέει ψέματα από την πρώτη στιγμή. Ξέρει αλλά δε μιλά για να μην κάψει τα συντρόφια τους δικηγόρους. «Αντέχει» για να εκτιμηθεί η προσφορά της στο μέλλον. Έχει μια θέση στον ήλιο της «Επανάστασης» του Γιωργάκη και φυσικά στο δημόσιο. Τόσο χαζή είναι και δε βλέπει ότι είναι καμένη και κομμένη από χέρι!
Ισχυρίστηκε στην πρώτη κατάθεσή της ότι δεν είχε ερωτική σχέση με τον Ζαχόπουλο και τώρα αποδεικνύεται ότι και είχε και ήξερε και συμμετείχε. Μπλεγμένη μέχρι τα μπούνια στο κόλπο εκβιασμού του προϊσταμένου της. Κι αυτός ο ξελιγωμένος έχαψε τους έρωτες της πιτσιρίκας. Το πιτσουνάκι όμως «κρύβει» τη σπείρα, όταν βλέπει το κόμμα της και τα «δημοκρατικά» μέσα παραπληροφόρησης να εκμεταλλεύονται μέχρι εμετικής αηδίας την υπόθεση. Τώρα κάνουν λόγο για κύκλωμα εκβιαστών και κουκούλωμα. Μέχρι και ο Γιωργάκης έκαμε λέει οργισμένη επίθεση στη διεφθαρμένη Κυβέρνηση, με soundtrack το χειροκρότημα των διεφθαρμένων νταβατζήδων και των μπουκουμένων κονδυλοφόρων της διαπλοκής. Ούτε κουβέντα όμως για την υπόθαλψη εγκληματιών από τον Πολυζωγόπουλο, τους νταβατζήδες και τη ΓΣΕΕ.
Οι δικαιολογίες για άγνοια της ύπαρξης του dvd εξανεμίζονται με την περιφορά του υλικού στα κανάλια. «Επιτάφιο» το έκαμαν και νόμιζαν ό,τι δεν θα τους έπαιρνε κανένας είδηση. Τι κουβαλούσες με τσαμπουκά στα κανάλια, Εύη μου; Και γιατί πήγες στα κανάλια και δεν πήγες κατευθείαν στον Εισαγγελέα;
Επιβάλλεται ο 2ος ειδικός ανακριτής να καλέσει σε συμπληρωματική απολογία την κατηγορουμένη Εύη Τσέκου. Τώρα δε μπορεί πλέον, να πει ότι δεν έχει τεθεί υπ΄ όψιν της, το υλικό της παρακολούθησης και το τεκμήριο του εκβιασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.