Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2008

Είμαι ΠΑΣΟΚ, Ich Liebe Dich MIESENS_SIEMENS

Εταιρείες μαϊμού είχαν στήσει οι αγωνιστές της δημοκρατίας και οι αρχισυνδικαλιστήριοι για να διακινούν τις τεράστιες ΜΙΖΕΣ που απαιτούσαν φορτικά από τις εταιρείες που ήθελαν να κάμουν παιχνίδι στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Διαμεσολαβητής στο κόλπο της SIEMENS ανέλαβε η Διοίκηση του ελληνικού παραρτήματος που έστησε ένα σύστημα ψεύτικων εταιρειών για να διακινεί ευκολότερα το μαύρο χρήμα. Λαδώθηκαν όλα τα κόμματα που μπορούν να επικαλεστούν ότι «έκοβαν κουπόνια», παράλληλα όμως στήθηκε ένα ειδικό γραφείο που λάδωνε υπουργούς και Διοικητές ΔΕΚΟ. Το κορυφαίο στέλεχος της Siemens παραδέχεται ότι όσο μεγαλύτερη δουλειά ζητούσε μια εταιρεία τόσο μεγαλύτερες ήταν οι ΜΙΖΕΣ και τόσο περισσότεροι λαδώνονταν.

Ειδικά ο ΟΤΕ είχε α­ναγάγει το λάδωμα σε επιστήμη. Η ελληνική SIEMENS παρέδιδε στα κεντρικά, ασταμάτητα, λίστες με ονόματα στελεχών και συνδικαλιστών του ΟΤΕ και άλλων οργανισμών και τα κεντρικά έκοβαν μισθούς που έστελναν σε ειδικούς λογαριασμούς ή έκοβαν «ταρίφες» που παρέδιδαν σε βαλίτσες. Στη λίστα που παρέδωσε το στέλεχος της SIEMENS φιγουράρουν πρωτοκλασάτα στελέχη της ΓΣΕΕ, νομικοί σύμβουλοι(πάλι!) και συνδικαλιστικά όργανα πολλών οργανισμών και δίπλα διάφορα ποσά που απαιτούσαν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους. Τις λίστες έχουν στα χέρια τους οι ανακριτικές αρχές της γερμανικής δικαιοσύνης. Το στέλεχος αυτό άνοιξε το στόμα του για να διεκδικήσει ηπιότερη καταδικαστική απόφαση από τα σκληρά σε τέτοιες περιπτώσεις γερμανικά δικαστήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.