Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2008

Υποκρισία και αθλιότητα των «δημοκρατικών χέσε ΜΜΕσα»

Ξεσκίζονται οι τσανακογλύφτες που κάνουν φασίνα στη «μεγάλη δημοκρατική παράταξη» για τον Γιάννη Ανδριανό, όταν ξέρουν πολύ καλά ότι είναι αδύνατον ακόμα και αν καρφώσει το όνομα του δημοσιογράφου που του έδωσε το ροζ dvd, αυτός με τη σειρά του, να προδώσει τις πηγές του. Ούτε αυτός θ’ αλωνίσει τ’ άχερο. Θα επικαλεστεί πάραυτα, το δημοσιογραφικό απόρρητο. Τουτέστιν, ο Ανδριανός ξηγιέται σπαθί.
Που το πάνε το γράμμα οι μαϊντανοί της «δημοκρατικής παράταξης»:αφού είδαν και απόειδαν ότι δεν οδηγείται το πράμα στη σκανδαλάρα που θα ξανάχτιζε τον «Κόσμο του Επενδυτή» (αντιθέτως όλα δείχνουν ρουφιάνους του Πασόκ), ρίχνουν ακόμα και τώρα στάχτη στα μάτια του κόσμου, με κοπανιστό αέρα πάνω στη διαστρέβλωση και παραποίηση των γεγονότων.
Όλα για το πάπλωμα και το νταβαντούρι στη γαλαρία. Δένουν τους κόμπους απ’ τη μια κι’ αυτοί λύνουν απ’ την άλλη. Που θα πει ότι η ουσία της πολιτικής έχει χαθεί προ πολλού. Άρα τους φτιάχνει το ψέμα, το αίμα και το σπέρμα και τα φορμάρουν, μην τα χάσει η χείρα με τα πέντε ορφανά! Παίξτε τα καλά σύντροφοι, να μη σας φύγουν……αν και λένε πως η φτηνή τυφλώνει…..
2ξ2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.