Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2008

"Ταπεινώθηκε" ο Βενιζέλος και.....περιμένει!

Δεν κάνει όμιλο ο Βενιζέλος…..

ταπεινωμένος……..χάριν της ενότητας!



Δεν θα προχωρήσει, τελικά, η σύσταση του ομίλου προβληματισμού του «ρεύματος». Έπιασαν τόπο οι απειλές, οι πιέσεις και οι προειδοποιήσεις του Γιωργάκη προς την πλευρά Βενιζέλου. Μάλιστα η υποχώρηση Βενιζέλου επετεύχθη χωρίς καμία υποχώρηση από πλευράς Παπανδρέου. Οι παπανδρεϊκοί έχουν πάρει τον αέρα των βενιζελικών και αντιμετωπίζουν ήδη αλαζονικά τον Βαγγέλα, που υποχωρεί……χάριν της ενότητας του κινήματος. Την ικανοποίησή της εξέφρασε η Χαριλάου Τρικούπη.

Ο Ευάγγελος ταπεινωμένος κάλεσε τους πανεπιστημιακούς και τους ενεργούς πολίτες της κεντροαριστεράς να μην προχωρήσουν στη δημιουργία ομίλου προβληματισμού, καθώς κάποιοι θέλουν να τον εμπλέξουν στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ. Αφού πρέπει να υποχωρήσει κάποιος, ας υποχωρήσω εγώ, χάριν της ενότητας και της ομοψυχίας της παράταξης, υπογράμμισε ο κ. Βενιζέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Διοξίδιο της παραπληροφόρησης, της φύσης, της πολιτικής, της κακομοιριάς, της open democracy, της μπλογκόσφαιρας, της διαφθοράς, της διαπλοκής, του μπουγαδοκόφινου, της σάτιρας και κάθε βαρονίας.